Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3309 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

ca3cad6bb81ff0003b969d709cd482ee497.png

Sveiki,

Supergames.lt lankytojai, svečiai ir nariai ! Pranešame kad San-Andreas.lt projektas ieško najo veido - reklmuotojo arba reklamuotojų(po 50€ kiekvienam)

Vienas reklamuotojas privalės pakviesti 75 pastovių žaidėjų į serverį, pareigų jokių negaus - nebent minusuojant pinigus nuo tam tikros privilegijos. 

Jūsų pareiga -

• Pakviesti 75 pastovių žaidėjų kurie žaistų, siektų savo tikslų.

Jokių avansų nėra, matome jog pradedate kviesti ir sukvietus - pinigai jūsų

Moku banku; SWED.

Dėl kitos informacijos skype: san-andreas-informacija

Pašalinių komentarų nenoriu, nerimti - negaiškit mano ir savo laiko. Pašalinius komentarus pasilikite sau.

Redaguota , nario pashkaTV

:) 

• ,

žeminat projektą , ko dar norit?

cc09331893a01ede25729e4587093d51917.png

Pritariu šiam žmogeliui reklamuojant savo projekta žeminat savo reputacija ir gadinat savo projekta, kai norės jūs ras pilnas projektu kurie nori žaisti, jūsų projektese tikrai nebūs 100 žmoniu kurie žais ar 5 eur lyginant aš pats nenaudoju va kaip tokius Skype bot'us vis prašo mane "Pareklamuok biški mano projekta" aš visada parašau nu negaliu botintinti skypeje juk pas mane yra svarbiu žmoniu kurie paskui mane nenori užblokuoti arba išmesti iš kontaktu.

(redaguota)

Numeskit jus man ipą to žmogaus, neknisę proto, sakiau pašalinius komentarus pasilikit sau, nežad čia kariaut, surasiu žmogų, jei norit viską free gaut tai irgi pasišalinkit :D Jau protingiau atrodysit, kiekvieni turi savo reklaminį budą, nei kitaip padėti projektui. Mes dėl žaidėjų neatsakom ką jie daro, mes ne jų ten tėvai ar dar kažkas :D

Ko jus peikiat ta projekta.... manot jie patys eina ir reklamuoj per kitus projektus? O nepagalvojot kad yra zaideju kurie specialiai bando jiems taip pakenkti ir gadinti ju reputacija?

Man atrodo tu čia protingiausias iš visų čia rašančių komentarus. 

Bandėt, bandėt ir nieko. Atsigaukit, nebekurkit tu sa-mp projektų nes kiek jau yra tiek užtenka.

Nu tu tai turėtum patylėt ***servių kurėjau, tavo serveris kadanors išsilaikė 1mėnesį? niekada spėju, tai go f*** yourself..

Redaguota , nario Galardas
1.1. Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.

:) 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3309 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...