Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

WWW.SFLIFE.US.LT SA-MP PROJEKTAS.SIŪLOME UŽSUKTI


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2918 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

8e6ab9431983974cd67628c5feeb28a1167.png


 


2016 © sfLife.us.lt


 


Įvadas


 


sfLife.us.lt projekto pradininkas ,buvo Terry_White.Gavęs ,jis pakankamai lėšų pradiniam projektui ,jisai pradėjao dirbti ties serverio puslapiu ,ir TeamSpeak3.Tuomet ,pasikvietęs savo draugus t.y Nojus ir Marius ,juos pakvietė į serverio komandą.Šiuo metu mūsų komanda yra tikrai stipri.Mes esame ,kaip vienas kūmštis.


 


Informacija naujokams


 


Kiekvienas naujas žaidėjas atėjas į sfLife.us.lt serverį ,turės 0 XP ,ir 5.000 €.Norint gauti daugiau XP ir pinigų ,jums reikės mūsų svetainėje užpildyti emigracijos anketą ,reikės iš kito serverio emigruoti į sfLife.us.lt projektą.Tuomet ,kai prižiūrėtojas jus emigruos ,jūs gausite 2.000 XP ,ir 7.000 €.Naujokams patartina neiti iškarto į darbus su pakvietimais ,geriau pasikelti XP kiekį ,su darbais be pakvietimo.Pažaiskite serveryje daugiau ,kadangi dažnai būna prisijungus administraciją ,ir rengia įvairius rengius ,iš didelių prizų.Mūsų projekte mes nedaliname jokių administratorių ,prižiūrėtojų ,direktorių ir kitko.Reikia viska ,pačiam pasiekti !


 


Plačiau apie serverį


 


Mūsų serveryje ,yra gan daug sistemų ,daug ką reikia tvarkyti.Mes stengiames dėl šito projekto ,ir ,kad jis išeitų į gerą.Mes projekto nedarome ,dėl pinigų ,mes norime tokio serverio ,kad žaistų ,kam jis patinka ,visi bendrautume ,laisvai.Šiek tiek aprašysiu dabar sistemų


 


Greitu metu ,bus idėtos !!!


 


 


Serveris


 


Mūsų projekto ,žaidimo vieta yra San-Fierro miestas.Kodėl pasirinkome San-Fierro miestą ? Kadangi yra populiarus serveriai ,ir jie naudoja San-Fierro miesta ,ir jį labiau visi žino ,negu Los-Santos ,Las-Ventus,Kaimeliai.Mes turime daugiau idėjų ,su San-Fierro miestu ,negu kaimelių modifikaciją.Na šiuo metu nekeisime iš San-Fierro į kitą ,nes esame jau daug padare serveryje ,ir nenorime ,kad mūsų darbas nenueitų veltuij.


 


Mūsų komanda


 


Terry_White - 14 metų - Dirba ties svetainės ,TeamSpeak3 ,scriptinimo.


 


Darbai su pakvietimu


 


Medikai [ 0 XP ]


Taksi [ 0 XP ]


Mechanikai [ 0 XP ]


Dyleriai [ 0 XP ]


Tolimujų reisų vairuotojai [ 0 XP ]


Radistai [ 0 XP ]


Policijos Departamentas [ 0 XP ]


Armija [ 0 XP ]


 


Mafijos


 


"Brigada" [ 0 XP ]


"Genovese" [ 0 XP ]


 


Informacija


 


#www.sfLife.us.lt - Svetainė


#79.89.31.9:1097 ( laikinas ) - TeamSpeak3


#Nėra - Serveris


 


Dėl projekto


 


Del .lt galūnes išties bijome persistengti, kadangi nesame garantuoti kad kažką pasieksime, bet jeigų surinksime šiek tiek pastovių narių, męs tikrai galime garantuoti jog galūnė bus pakeista, ir žaidimas dar stipriau vystisis, o ties serverio startu serveris bus uždėtas ant vps.


 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Galbūt, kad sudomintų reiktų ir geresnio aprašymo. ;)

 

P.S forumas, neveikia. :(

Sveikas,taip forumas neveikia dėl duomenų bazės klaidos.Greitu metu bus ištaisyta.O dėl aprašymo mes nesakome,kad jis visalaik bus toks,mes tesiog norėjome aprašyti svarbiausius dalykus,be smulkmenų ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Oi jūs optimistai. Galvojat, kad padarysit kažką nerealaus, ir žais daug? Tam reikia milžiniškų pastangų.

SA:MP'as yra atsibodęs, tas pats per tą patį, mėnesio neišbuvę serveriai, nestartavę, užlūžta, arba neatlaiko spaudimo, arba įkritę į pirmą duobę viską meta. SA:MP'ui norint ką nors naujo padaryt, reikia visiškai naują revoliuciją įnešti. SA:MP'as 2010 metais, mano pirmaisiais žaidimo metais nebuvo labai ypatingas, tačiau buvo labai įdomus, virtualus žaidimas. Nebuvo reikalaujama ko nors nuostabaus, tiesiog būdavo įdomu. Laikas praslinko ir viskas pasikeitė. Dabar norint sukurt gerą projektą, reikia kurt visiškai tuščią modifikaciją, nuo new.pwn, sukurt kažką neįtikėtino. Kas ir padarytų revoliuciją, tai ketinimai, ištrinti map'ą ir sukurtį savąjį, ar bent jau padaryti kur nors miestelį savo ant jūros ar kur nors. Tie paprasti SF, LS, LV, kaimeliai, nusibodoooooooo. Reikia ko nors naujo, ar taip ar taip, linkiu visokeriopos sėkmės, bet nepykit už kritiką, bet abejoju, ar kas nors išeis  :upps:  :upps:

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2918 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...