Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3676 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

šiaip tai efektai gražūs, žemėlapiai paeditinti irgi, bet man nepatinka kai fragus sumala į mėsmalę ir jų beveik nematai, o pamatai tik kampe žinutę jog nudėjo. gal kažkiek persistengė su efektais, nes jie neužnešė nieko į cs go. :/

Čia buvo edito video jei nesupratai tad kodėl turėtų kažkas matytis? Rodomas editas, o ne žaidimas. Nepatinka padaryk geriau.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

išreiški nuomonę tai jis su savo "nepatinka padaryk geriau" :DD 

Aš nemanau, kad tu turi kažkokia teisę reikšti nuomonę apie tokius video, o juolab kritikuot. Čia kone profesionalaus lygio video tad apskritai aš nemanau, kad kiekvienas atskirai turim teisę reikšt kritiką tokiems video. Kai padarysi kažką panašaus galėsi ir pyst protą apie tuos sumalimus ir pnš, bet gi tu dar to lygio kai tau tai sunku suprast tai ko norėt :) 

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 4

Aš nemanau, kad tu turi kažkokia teisę reikšti nuomonę apie tokius video, o juolab kritikuot. Čia kone profesionalaus lygio video tad apskritai aš nemanau, kad kiekvienas atskirai turim teisę reikšt kritiką tokiems video. Kai padarysi kažką panašaus galėsi ir pyst protą apie tuos sumalimus ir pnš, bet gi tu dar to lygio kai tau tai sunku suprast tai ko norėt :)

Per daug jau įsijautei  :funny:

Profesionalaus lygio ar ne, visi turime galimybę išreikšti savo nuomonę, nesvarbu, ar ta nuomonė "patiko labai", ar "nepatiko, viskas atrodo sumalta". Kodėl neūži ant tų, kurie komentuoja, jog video ahujienas, nesveikas? Jie gi irgi "neturi" teisės reikšt savo nuomonės, ir kai padarys kažką panašaus galės "pyst protą"  :funny:

*Myliu SuperGames.lt*, iš kur dar tokių juokdarių. Gal tu diktatorius kažkoks, a girdi?  :mucha:  :mucha:  :mucha:

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

❤️

Profesionalaus lygio ar ne, visi turime galimybę išreikšti savo nuomonę, nesvarbu, ar ta nuomonė "patiko labai", ar "nepatiko, viskas atrodo sumalta". Kodėl neūži ant tų, kurie komentuoja, jog video ahujienas, nesveikas? Jie gi irgi "neturi" teisės reikšt savo nuomonės, ir kai padarys kažką panašaus galės "pyst protą"  :funny:

*Myliu SuperGames.lt*, iš kur dar tokių juokdarių. Gal tu diktatorius kažkoks, a girdi?  :mucha:  :mucha:  :mucha:

Nes mane juokina tokie, kurie per visą savo gyvenimą tokio montažo nepadarytų ir dar reiškia kritiką :) Kiti supranta jog čia padirbėta profesionaliai ir geriau nesugebėtų tad vertina tai ką padarė kitas. kappa. 

Ir tarp kitko parašyk lukonicui gal įdės daugiau vaikiškų smailų, kad nepritrūktum kitą kart ;)

• Neigiamai 3

Ne taip supratai, jis parašė maždaug taip, Jis negali kritikuot tokių video, kol pats nesukurs kažko panašaus ar net geresnio. Bet šiaip jo, free forums.:D

graphic.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3676 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...