Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

|^.^| Mapping - SF Namai |^.^|

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3331 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kągi katik baigiau mapint ir texturint , SanFierro namų vieta.

-----

Foto : http://imgur.com/a/ewm9Z

Darbas atliktas: Dėdė_Alioša

Darbo vieta : SanFierro.

Tai daryta kaip privati vieta , norint nusipirkti nama , reikėtu susisiekti su Administracija  ( nu kaip jūs išmastysit) , Skripterio darbas butu sukurti raktus nuo vartų |^.^| tai tik mano nuomonė.

Mapp darbas atliktas šiandiena - 2016.05.10 | 15:15.

-----

Dėl mapo kreiptis A.Ž. Padovanosiu jei bus naudojamas.

Redaguota , nario Alioša ^.^

ca8fa58dc84fd453554bd77f65e071a9462.jpg

Aš gyvenu tam - kad pakeisti tavo gyvenima!

O tu gyvenk tam - kad pralinksminti mano gyvenima!

• ,

Be to pastaba ateičiai. Kam tu stengiesi tu darbų daug padaryti? Tu geriau padaryk vieną per 3 dienas, bet gražų, logišką ir tau tikrai turėtų išeiti. Jeigų skubėsi ir tavo namai bus kvadratiniai, daug nepasieksi ;)

Turiu laisvo laiko ir mapinu. Nes ateina vasara :D prie pc retai bebusiu :D tai atsimapinu :D

kekviena diena po kelis mappus idedi isvada arba sedi 24 valandas per para prie pc ir mappini arba viena mappa padarai per 1 h nors ka cia ir daryt visi tavo mapai tvora kvadratinis namas textura aikstele dar gal kokia padaryta ir viskas siulyciau nustot mappint ir ieskotis ideju ar dar ka nes nieko naujo neparodai padarai toki pat pastata kitoke textura ir paskirti pakeiti :D

kekviena diena po kelis mappus idedi isvada arba sedi 24 valandas per para prie pc ir mappini arba viena mappa padarai per 1 h nors ka cia ir daryt visi tavo mapai tvora kvadratinis namas textura aikstele dar gal kokia padaryta ir viskas siulyciau nustot mappint ir ieskotis ideju ar dar ka nes nieko naujo neparodai padarai toki pat pastata kitoke textura ir paskirti pakeiti :D

1h darbas? cmon Eik ir summapik ir sutExturink. Tavo čia komEntarai tai *Myliu SuperGames.lt*.

1h darbas? cmon Eik ir summapik ir sutExturink. Tavo čia komEntarai tai *Myliu SuperGames.lt*.

ir ka cia daugiau nei 1 h veikt kelis keturkampius namus padeti ir nueiti i texture studio 5 skirtingas texturas uzdet ? dar ten tvora apdet sumapinimas max 40 min toki padaryt sutexturint 20 min kol susidedi mapa i gm ir t.t

ir ka cia daugiau nei 1 h veikt kelis keturkampius namus padeti ir nueiti i texture studio 5 skirtingas texturas uzdet ? dar ten tvora apdet sumapinimas max 40 min toki padaryt sutexturint 20 min kol susidedi mapa i gm ir t.t

Num parodyk , ir sutexturink. + daryk video kiek truksti ^.^ Lauksiu.

Num parodyk , ir sutexturink. + daryk video kiek truksti ^.^ Lauksiu.

nebeuzsiimu tavo ziniai tuo mappinimu + galvoji dar ir filmuosiu paskui dar kazkur kelt tam kad parodyti tau kad tavo sitas darbas sudo vertas ? :D tiesiog pasakiau pirmais nuomone nes tam ir keli i ta foruma kad sulaukt jos jei nepriimi kitu nuomones neigiamos tai geriau isvis nesidalink mappais nes kolkas pats nesupranti kad nieko gero cia nesumappinai tik kazkokias dezes zaislam susidet

Langų, tai tikrai buvo čia pasigesta, kaip viršuje kiti nariai minėjo. Pasirinkta vieta manęs gal net netenkintų. Kadangi labai išsiskiria šie namai iš aplink supančios aplinkos. Namų stogai plokšti, o vien tai, kad namai ir tai nėra tokie lygūs (nors čia turbūt ir buvo bandyta, kažkokį stilių suteikti, bet negražu), nukirsti. Sienos aukštos, tačiau, kur prieplaukos pusė ten bortai tokie patys. Drąsiai galėtų būti daugiau objektų, pagražinimų, medis vienas kitas. Ir tekstūros pasirinktos kitos...

WfAF0eq.png

ARTacp

„Our whole life is solving puzzles“

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3331 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...