Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ar neisite į prekybos centrus Gegužės 10-12 dienomis? (DISKUSIJA/APKLAUSA)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3699 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Ar neisite į prekybos centus gegužės 10-12 dienomis?  

40 balsai

1. 1. Ar neisite į prekybos centus gegužės 10-12 dienomis?

• Eisiu
      13
    • Neisiu
      27

Recommended Posts

Atrodo ne tik 10-12d, bet 10-13d. Na aš mažai vaikštau aplamai į parduotuves (maisto.) tai kai bus ta akcija aplamai neisiu.

i32_1GgDyjw.png

CPU: Intel Core i7-4790 (3,60-4,00Ghz) || GPU: NVIDIA Geforce GTX 980 (4GB) || Mobo: Asus H81M-K || RAM: 10 GB (Crucial) || HHD: 1 TB || PSU: Corsair Builder CX750 ATX2.3 (750W) || Monitor: Asus VG242H || Case: Deepcool Tesseract SW Matx Black || OS: Windows 10 Enterprise

(redaguota)

Atrodo ne tik 10-12d, bet 10-13d. Na aš mažai vaikštau aplamai į parduotuves (maisto.) tai kai bus ta akcija aplamai neisiu.

Iki 13d 8h ryto, tai 13 diena kaip ir nebesiskaito :)  Aš asmeniškai ir neisiu, yra mažesnių parduotuvių, kaip Aibe, miglės ir t.t :)

Redaguota , nario -PonasDėdė'

Perku Stambius Facebook Puslapius.

Na pasirodo veikia tas boikotas Klaipėdoj. 

Nelabai, nors Klaipėda turbūt aktyviausia šiuo klausimu, bet kituose centruose yra tų žmonių ir nemažai.

"A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

i5-2500 3.3 Ghz | Asus P8Z77-V LX | Corsair Vengeance Black 1x4GB 1600MHz | MSI R7870 2GB OC | Chieftec 500W 80+ | Zalman Z3 PLUS Black 5 fan' +2LED | LG IPS 23MP65

Sakot kad lieva akcija? Apsilziumbe sedi o jei kas vyksta szvenge kad sudas su tokiu mastymu dar 50metu ubagu sali sedesit ir gyvens pirkdama pigiausoas prekes, sitas nelece tiems katrie is tevu kisenes sedit nes jiems kolkas viskas *Myliu SuperGames.lt*

Atsilupelei konkretus

Kad tu net rašyt nemoki. Ką kalbėti apie tavo supratimą apie tokius dalykus. :D Tokios "akcijos" mažai ką pakeis, nuostolis shopams minimalus bus.

• Teigiamai 1

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

i5-2500 3.3 Ghz | Asus P8Z77-V LX | Corsair Vengeance Black 1x4GB 1600MHz | MSI R7870 2GB OC | Chieftec 500W 80+ | Zalman Z3 PLUS Black 5 fan' +2LED | LG IPS 23MP65

kaip noriu taip rašau ne tavo pisalas jasna? ne nuostoli esmė, bet toks, kaip tu tik apie tai ir masto.

Jasniau tu jasniau, važiuok atgal į rusyną, neturėtų tau rūpėt aplamai lietuvos problemos, kai net rišlaus lietuviško sąkinio nesurezgi :D

O dėl tos "akcijos" tai neinu aš į tuos shopus, neprakaituok ;)

(redaguota)

Jasniau tu jasniau, važiuok atgal į rusyną, neturėtų tau rūpėt aplamai lietuvos problemos, kai net rišlaus lietuviško sąkinio nesurezgi :D

O dėl tos "akcijos" tai neinu aš į tuos shopus, neprakaituok ;)

O tu žiūri ekstrasensas būsi, bet žinok nuliūdinsiu, esu Lietuvis ir abu tėvai lietuviai, dar labiau tave nuliūdins giminėje neturiu nei vieno ruso. Kas dar baisiausia, kad toks pizdukas, man aiškina, kaip rašyti nors pats nemoka rašyti.

Sakot nepadės? Jau padėjo, maxima paskelbė 14 d  akcijas, aišku jos dirbtinės, bet dideli darbai prasideda nuo mažų ;)

O apie rusus, tai patylėk geriau iš viso, nes tavo mastymas rusiškas "Nieko nedarykime susitvarkys savaime"

Akcijos tikslas, ne iškovoti didesnes produktų nuolaidas ar sumažinti kainas, o parodyti, kad lietuviai gali būti vieningi ir reikiant susivienyti ir vieni kitus palaikyti. Tačiau realybė aiški, žmonės mėgsta loti, bet nepajudins piršto, kad kažką pakeistų. Ne su kainom kovojama, o norima atkreipti dėmesį, kad mes su tuo nesitaikstysim.

Redaguota , nario Imprint
  • Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3699 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...