Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

www.Bone-County.eu ! // Forumo startas šiandien 19:00h!


EligijusJ

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2926 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

MA0Dojx.png


 


 


43747965fe8b77f9d0b0db99d2fe0157201.png


 


Projekto Aprašymas


 


 


Viskas prasidėjo nuo 2016 metų pradžios, kai su Mindaugu (Johny_Crowdnusprendėme kurti projektą. Kuriant projektą, mums kilo daug klausimų, kaip: Pavadinimas, modifikacijos, plėtra, lėšos ir visi kiti smulkus klausimai, tačiau į juos atsakėme per trejetą mėnesių. Ir po jų, štai! Mes jau gyvuojame ir jūs padedate mums tai daryti, todėl jums sakome didelį AČIŪ!


 


orange-line.png


Serverio Veiksmas


 


Veiksmas vyks Bone-County teritorijoje. Atvykę į serverį, atsirasite FortCarson miestelyje, kuriame bus visos svarbiausios vietos. Pvz: Vairavimo mokykla, darbo birža ir pan. Tai pat veiksmas vyks Las Barrancas, Las Payasdas, El Quebrados miesteliuose. Kiekviename miestelyje bus ir kitos serverio vietos, kurios nėra įtin svarbios.


 


orange-line.png


Serverio Sistema


 


Darbo Birža


 


Serveryje bus darbo birža. Tai puikus būdas užsidirbti pinigų tiems, kuriems sunku pradėti dirbti, yra tingūs ir pan. Jums tiesiog reikės nuvykti į darbo biržą, užlipti ant pickup'o ir atsakyti į užduotus klausimus. Po kiek laiko jums kas dieną jums į banko saskaitą ateis tam tikras mokestis ( 30 eurų ). Po savaitės jums bus paskirti vešieji darbai tai gatvių šlavėjų darbas. Kai dirbsite kiekvienos firmos direktorius gaus pranešimą, kad "Vardas_Pavardė" ieško darbo ir jei patiksite direktorius galės jus priimti. Tai pat direktorius per darbo biržą į dieną gali priimt tik 1 asmenį.


 


Sunki Ekonomika


 


Norime kažko tikroviškiau tai ekonomiką bus tokia pat sunki kaip ir lietuvoje... Uždirbsite į minutę tik po 2 eurus, o maisto prekės kainuos beprotiškas sumas. Pavyzdžiui riešutų pakelis 30 eurų, mėsainis 5 eurai, gėrimai 3 eurai. Transporto kainos bus nuo 250eurų iki 2000 eurų. Norint turėti nuosavą verslą turėsite išlaikyti diplomą atsakydami į tam tikrus klausimus, o po to tik galėsite nusipirkti. 


 


Verslai


 


Kaip minėjau norint įsigyti verslą reiks diplomo. Gavus diplomą ir savivaldybei galėsite nusipirkti verslą. Verslas neš jums pelną, tačiau gaunama pinigų sumą priklausys ir nuo žaidėjų, nes jie pirks jūsų prekės ir už jas gausite pinigus. Tai pat prekės turėsite įsigyti. Už elektrą, vandenį ir šildymą tai pat reiks mokėti, tačiau kiekvienam verslui skirtingai.


 


Per serverio atnaujinimus sužinosite daugiau. 


 


orange-line.png


Informacija


 


 


Steven_Hanson - skype: karolis1352 .


Johny_Crowd - skype: vytas.helps .


Forumas: www.Bone-County.eu


 


Forumo Startas: 2016.05.07 19:00h.


 


 


orange-line.png


Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2926 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...