Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3334 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labas,

pavadinimas kalba pats už save. Šioje temoje bandysiu plačiai aprašyti, ko aš konkrečiai ieškau, kokie mano tikslai bei norai ir specifiškai koks žmogus yra ieškomas. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Šiek tiek background'o apie mane :

Esu Martynas, 20-etis vaikinas, gyvenantis Klaipėdoje. Akiratis platus, todėl domiuosi įvairiais dalykais. Šiuo metu dirbu, studijuoti žadu nuo šio rugsėjo, tad atsiradus santaupų planuoju investuoti į SA:MP projektą, tačiau vienu ar kitu klausimu iškyla nemažai klaustukų, o vienas iš jų - serverio modifikacijos kodas, apie kurį ir kitus dalykus pašnekėsiu sekančiame skyrelyje. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SA:MP praeitis bei ateities vizijos : 

SA:MP pobūdžio projektuose praleidau berods 6 metus. Per šį laikotarpį buvau apsistojęs tik ties dvejais serveriais, kuriuose, vienu ar kitu klausimu, buvo pasiekti atitinkami pasiekimai. Kalbant apie patį sampą, ten egzistuoju, kaip White_Orange. Vieniems būsiu gerai pažįstamas, kitiems galbūt ne, tačiau per šį laiką šiokia tokia vardo reputacija yra uždirbta. Jau metai ar du žaidžiant kitų kurtuose serveriuose jaučiu, jog tokio pobūdžio projektą galėčiau valdyti ir aš, tiesiog, kaip minėjau anksčiau, kodas - man kaip labirintas, todėl paieškų metu bandysiu surasti žmogų, kuris užsiima kodavimu, būtų patikimas ir turėtų motyvacijos bei noro kurti pagrindą nuo nulio. Žinoma, neatmetu galimybės prisijungti prie egzistuojančio serverio, tačiau nenusuku galvos apie visko projektavimą nuo griuvėsių. Nežinau ar yra realu ieškoti, kaip minėjau, patikimo koduotojo šiame tinklalapyje, tačiau nepamėginus - atsakymo negausiu. Šiomis dienomis sukurti serverį yra vieni juokai, tačiau konkuruoti su egzistuojančiais ir bandyti juos pralenkti - problematiška, tačiau šiuo klausimu asmeniškai turiu sukaupęs nemažą idėjų kraitį, kurias reikėtų realizuoti per patį kodą. Asmeniškai tikiu, jog susikooperavus su protingu bei tokio pat tikslo siekiančio žmogumi, būtų įmanoma išspausti gražų rezultatą. 

Atitikmenų lentelė : 

• Pirmenybė teikiama koduotojams;
  • Asmuo turėtų būti pilnametis (taikomos išimtys jaunesniems, kuriems vietoj kalafioro ant galvos pradedama pastebėti smegenų košės);
  • Asmuo turi pasižymėti atsakingumu, darbštumu, nebijoti priimti kritikos bei būti motyvuotas darbui.

*Kalbant apie atitikmenų lentelę įvardijau, mano nuomone, svarbiausius kriterijus. Būtų įmanoma vardinti toliau, tačiau kiti bruožai bei savybės yra ir taip aiškios, ir turėtų būti savaiminio supratimo. 

Paieškos deadline'as nėra nustatytas, ieškosiu tol, kol rasiu tą vienintelį, su kuriuo būtų malonu dirbti.

Mano kontaktai : 

Skype - martini.gry (dažniausiai kontaktuoju čia). 

Pagarbiai,

White_Orange

Redaguota , nario Apelsinas
  • Teigiamai 1
  • ,
(redaguota)

Čia tu dužęs :). Matosi jog nesupranti bazaro, ne vaikams suprasti tai.

Tu man paaiškink, kaip man suprasti mažų *myliu SuperGames.lt* *myliu SuperGames.lt* „bazarus“, jeigu nesu protiškai atsilikęs (ko nepasakyčiau apie jus du), a? Slyskit vapšė jūs iš šito forumo, nes dėl tokių adaptuotų vaikų SuperGames.lt ir degraduoja. Nepritraukia naujų, protingų žmonių.

Redaguota , nario zrauzas.

giphy.gif

Tu man paaiškink, kaip man suprasti mažų *myliu SuperGames.lt* *myliu SuperGames.lt* „bazarus“, jeigu nesu protiškai atsilikęs (ko nepasakyčiau apie jus du), a? Slyskit vapšė jūs iš šito forumo, nes dėl tokių adaptuotų vaikų SuperGames.lt ir degraduoja. Nepritraukia naujų, protingų žmonių.

Tu vpš čia niekam neidomus, smuk velniop nes ant tiek neidomus, esi kad gėda nuo tavęs šitos temps kūrėjui...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3334 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...