Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3318 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labas vakaras, ir vėl aš... Su savo youtube kanalu :D Kažkaip reikia pritraukti daugiau žiūrovų.

Šiek tiek apie kanalą: Aš darau gameplay Anglų k. Daugiausiai Kerbal Space Program, BF4. Šiadien nusprendždiau pažaisti GTA V su LSPDFR modu, enjoy :)

Episode 2:

Episode 3:

Episode 4:

Redaguota , nario R.Lightning
  • Teigiamai 1

• ,
(redaguota)

Nu pofik tą anglų kalba, svarbu sakyk taip, kad būtų įmanoma suprasti. Toliau biški nuotaikos, nes kai žiūri, kuo toliau, tuo labiau nuobodžiau darosi. Taip pat gali pagrindines ir geriausias dalis rasti ir įmesti, kad mažiau laiko užimtu, įdomiau būtų. Gali kokia tema užvesti kol ten tarkim važiuoji su mašina kažkur.

Redaguota , nario ViNAS
Padėjau? Patiko postas, tema?
Nepagailėk +rep

Nu pofik tą anglų kalba, svarbu sakyk taip, kad būtų įmanoma suprasti. Toliau biški nuotaikos, nes kai žiūri, kuo toliau, tuo labiau nuobodžiau darosi. Taip pat gali pagrindines ir geriausias dalis apkarpyti. Gali kokia tema užvesti kol ten tarkim važiuoji su mašina kažkur.

Ok, ačiū už patarimus :)

Šaunu, kad kuri LSPDFR video, bet aš labiau mėgstu tuos kur yra žaidžiama su mašinomis, kurios yra naudojamos JAV realiame gyvenime (Dodge Charger, Ford Crown Victoria, Ford Explorer ir t.t.)

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Šaunu, kad kuri LSPDFR video, bet aš labiau mėgstu tuos kur yra žaidžiama su mašinomis, kurios yra naudojamos JAV realiame gyvenime (Dodge Charger, Ford Crown Victoria, Ford Explorer ir t.t.)

Ačiū už pasiūlymą, kitam LSPDFR video naudosiu mašinas kuriuos yra naudojamos realybėj :D

• Teigiamai 1

Mačiau pradžioje, kaip dalinaisi su Kerbal - pažanga jau padaryta (y). Tik dar gali naudoti kokiu nors intro, outro filmukuose. Tarytum, toks įrėminimas atsiras. O, pvz.: pasibaigus outro, dar keliom sek. parodytum galbūt kažkokia nepavykusią filmuoti medžiagą ar juokingą iš tos serijos momentą :)

WfAF0eq.png

ARTacp

„Our whole life is solving puzzles“

Mačiau pradžioje, kaip dalinaisi su Kerbal - pažanga jau padaryta (y). Tik dar gali naudoti kokiu nors intro, outro filmukuose. Tarytum, toks įrėminimas atsiras. O, pvz.: pasibaigus outro, dar keliom sek. parodytum galbūt kažkokia nepavykusią filmuoti medžiagą ar juokingą iš tos serijos momentą :)

Ačiū :), dar reikia daug ką išmokti, kad pasidaryti gerą intro/outro. 

• Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3318 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...