Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5163 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Mano tris draugai yra prisidirbe,mantas,simas,donatas primadieni 10:00h į mokyklą atvažiuos policija ir jie turės sumokėti baudą po 300Litų, už pschinini pravardžiavimą, įžeidinėjimą tokiam mūsų vienąm klasiokai. Tai vat šiandien per pirmą pertrauką stovim stovim sakau mantai žėk mentai atvažiavo už mokyklos dabar sakau ateiną tas tik puolė žėti žiuri žiuri sakau su banaldžio 1-aja. Mane šiandien mama du kartus iš eilės apgavo, sako šiandien -25 šalčio einu į lovą atgal :D daugiau sako su balandžio 1-aja, daugiau sako atėjo laiškas kažkokia mergą parašė, ar nenori susitik ;D ir patikėjau :D

1.2.3....
Soon... New. Unique.

patiko tas torrent.lt banas :DD

o šiaip tai niekas manęs neapgaudinėjo ;]

tik kad klasioką pagaidino: buvusi pana parašė sms, kad nori draugaut, tas sutiko, atsakė - su balandžio 1 :DD

mano klasiokas saka vienai mergai Kokia tu grazi sako ta zinau, tas su balandzio 1 ;D

Padedu CS 1.6 Mapperiams.
Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

Deathrun_Vyxe 99% (Bugų taisymas)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5163 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...