Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3708 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

31 balsai

1. 1. Kuriuo metų laiku labiausiai sėdite prie kompiuterio ?

• Vasara
    • Žiema
    • Rudenį
      0
    • Pavasarį
    • Kita ( parašyti komentaruose)
  2. 2. Kuriuo metų laiku daugiausiai žaidžiate minecraft

Recommended Posts

Taip ir nesupratau prie ko čia tas minecraft parašytas...

Čia taip keista gavos :D kad tipo prieš tai rašinėjomis apie mc, o poto sakau kad tipo prie kompo visi sėdi žiema labiausiai :D tai susiginčijom užmečiau apklausa čia o jis sako kad apie mc kalbėjo jis tai pridėjau dar viena papildoma apklausa :D

****Do Apyrankės**** Fb:

Išsiskiria tuo, kad jį žaidžia arba vaikai, arba buki asmenys, kuriems patinka dėlioti kubelius.

Manau tai sako visi žmonės kurie nežaide jo arba yra patys adaptuoti... aš maniau irgi taip pat kol supratau kad ne grafikose esmė o pačiame žaidime , man pačiam patinka visokie survival,open-world,zombie ir tokie panašūs žaidimai ir tai yra visko mišinys ir aš mėgstu tai nors jau ilgas laikas jo nežaidžiu bet tikrai patikdavo su draugais praleisti vakarus jį žaidžiant ir linksmai laika praleisdavom :)

**Peace** Visi turim savo nuomone ir turim laikytis jos

****Do Apyrankės**** Fb:

Išsiskiria tuo, kad jį žaidžia arba vaikai, arba buki asmenys, kuriems patinka dėlioti kubelius.

COD ir CS:GO irgi žaidžia vaikai, arba buki asmenys. Dabar COD ir CS:GO yra adaptuoti žaidimai? Na, tas dėliavimas kubeliu padarė mojang milijardus pinigų, tai nemanau kad tai yra blogas dalykas. Minecraft turi labai didele bendruomene, taigi manau kad tai tik įrodo ką mojang pasiekė tik darydami žaidimus kuriuose galima dėlioti blokelius. Beto žaidime yra daug daugiau dalyku kuriuos galima daryti, nevardysiu jų, nes manau kad pats supranti kad jų tikrai yra.

(redaguota)

Gal išsimiegok ir rytoj atrašyk, nelabai gerai jautiesi matomai. Nesinori daugiau keiktis, kai matau, kad tokias nesąmones rašo žmonės.

Nesamones rašai tik tu čia vienas. Eik, pažaisk savo mylimo MineCraft'o ir išliek visas savo neigiamas emocijas skirtas man, tame žaidime. Tikiu, kad pagerės, nes tik ten gali kažką įrodyti.

Redaguota , nario Mariuswut

Nesamones rašai tik tu čia vienas. Eik, pažaisk savo mylimo MineCraft'o ir išliek visas savo neigiamas emocijas skirtas man, tame žaidime. Tikiu, kad pagerės, nes tik ten gali kažką įrodyti.

Deja, Minecraft'o nelošiu, tik kartais, o tu tiesiog be jokio pagrindo pradedi peikti žaidimą. Parašyk bent 5 argumentus, kodėl jis yra blogas. Ne kartą sakiau, kad be pagrindo išsakoma nuomonė - kvaili pezalai. O dabar vietoj pagrindimo tiesiog ant manęs bandai užstūmti, bet niekaip nepavyksta.

(redaguota)

Deja, Minecraft'o nelošiu, tik kartais, o tu tiesiog be jokio pagrindo pradedi peikti žaidimą. Parašyk bent 5 argumentus, kodėl jis yra blogas. Ne kartą sakiau, kad be pagrindo išsakoma nuomonė - kvaili pezalai. O dabar vietoj pagrindimo tiesiog ant manęs bandai užstūmti, bet niekaip nepavyksta.

Jeigu aš bandyčiau stumti, tai žinok, kad neatsišaudytum. :D

---

MineCrafter'iai, ar dar daug už teisybę gausiu neigiamos reputacijos taškų (neverkiu)? :lol:

Redaguota , nario Mariuswut

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3708 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...