Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3324 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, gerbiamieji. Ieškau projekto, į kurį galėčiau prisidėti kaip skripteris arba bendrasavininkas, tačiau turiu ir savitų reikalavimų:

• Valdžia būtų subrendus, dirbtų rimtai, neatmestinai;
  • Užtikrinti projekto ateitį;
  • Turėti .LT galūnę;
  • Nesėdėti sudėjus rankas ir viską palikti dirbti tik man ( netinginiauti );
  • Turėti išvystytų minčių, idėjų kaip kurti projektą;
  • Turėti pagrindinį tikslą kurti projektą ne dėl pelno;
  • Turėti komunikabilumo savybę, su visais bendrauti kaip su sau lygiais, kad nebūtų žaidėjų išvaikymas bei jų pasibjaurėjimas jumis;
  • Pasiryžti atiduoti visus savo sugebėjimus šiame žaidime projekto progresui, išvystymui.

Ką sugebu[sKRIPTINIMAS]?

• MySQL surišimas ( visų rūšių );
  • Modifikacijos: koregavimas, tobulinimas.;
  • Sistemų kūrimas / tobulinimas / koregavimas;
  • FS ( FilterScript`ų kūrimas / sulietuvinimas / įkėlimas );
  • Klaidų narplinėjimai / tvarkymai;
  • Visi pagrindai nuo lengvo iki sunkaus darbo.

Informacija apie mane:

Amžius: 16 metų;
Skriptinimo patirtis: 2,5 metai;
Mano gerosios savybės: Komunikabilus, imlus naujovėms, empatiškas, diskretiškas, nedesperatiškas, nešališkas, ryžtingas, mėgstantis iššūkius, naujus išbandymus, kantrus, paslaugus, sąžiningas...

Pavyždžiai:

https://www.supergames.lt/topic/264419-platinu-west-citylt-modifikacija-perdaryta/

KONTAKTAI:

• apachius
Redaguota , nario #Martynas
  • Teigiamai 9
  • ,

Verksnys :D nepradėk savo tik, darbą jis pradeda nuo mapp darbu :/ o šiaip manau normalus skripteris neverktu dėl mapp darbu :D

Tu man prižadėjai darbus sakei jo kitą diena bus bet kad čia tos tavo kitos dienos tai cj kitam amžiuj...  Bet gerai kad nelikau, nes tas broadway jau žlugęs yra

Verksnys :D nepradėk savo tik, darbą jis pradeda nuo mapp darbu :/ o šiaip manau normalus skripteris neverktu dėl mapp darbu :D

Tu man prižadėjai darbus sakei jo kitą diena bus bet kad čia tos tavo kitos dienos tai cj kitam amžiuj...  Bet gerai kad nelikau, nes tas broadway jau žlugęs yra

• Teigiamai 3

Man atrodo dievas tavo gyvenimą jau su traumavo ggwp :D

(redaguota)

Man atrodo dievas tavo gyvenimą jau su traumavo ggwp :D

ZLUGES zmogutis esi, kazkodel nei man nei mapperiui pinigu nebutai mokejas. KRC slysk tik is temos nenervaves tuoj dar modifikacija paplatinsiu su viskuom tai galesi per naujo daryti.. Bet neplatinsiu nes ZLUGES zmogutis esi. Ir kad isejau nereikia sakyti jog kazka blogo dariau, tsg nesamones vyko pas tave ir tiek

Redaguota , nario Str33t
1.1. Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.
  • Teigiamai 3

Broady , aš dar tave nuo senu laiku žinau kai dar buvo nkg ir buvai už maperi. +Tu čia šhuda veli visur .

Nematau tikslo tau čia teršt temos. Broadway.lt žluges. Ir tiek.

Žlugęs ne žlugęs ne tavo bėdos :D

ZLUGES zmogutis esi, kazkodel nei man nei mapperiui pinigu nebutai mokejas. KRC slysk tik is temos nenervaves tuoj dar modifikacija paplatinsiu su viskuom tai galesi per naujo daryti.. Bet neplatinsiu nes ZLUGES zmogutis esi. Ir kad isejau nereikia sakyti jog kazka blogo dariau, tsg nesamones vyko pas tave ir tiek

Kaip galima verksniui pinigus mokėti? Duosi *Myliu SuperGames.lt* pinigus, paskiau išprotės dar kad gavo pingu. Kodėl dabar tu atgalini stumima įjunges? Aš paskiau kad tu žlugęs, jau jam reikia atkartoti KRČ IDC..

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 3
(redaguota)

Žlugęs ne žlugęs ne tavo bėdos :D

Kaip galima verksniui pinigus mokėti? Duosi *Myliu SuperGames.lt* pinigus, paskiau išprotės dar kad gavo pingu. Kodėl dabar tu atgalini stumima įjunges? Aš paskiau kad tu žlugęs, jau jam reikia atkartoti KRČ IDC..

:DDDDDDDD *Myliu SuperGames.lt* tavo balsas kaip cypliaus fyfa tokia. Verksniuj tu matei išvis mane verkiantį homofobike.. Jeigu tu mapp darbų nesugebėdavo parūpinti tai koks tolkas buti pas tave ? O modifikacija dabar jau tikrai paplatinsiu su visais map darbais bei textdrawais jei dar pašnekesį vafliau.

Redaguota , nario Str33t
1.1. Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.
  • Teigiamai 4

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3324 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...