Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3293 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Kuris geresnis?  

20 balsai

1. 1. Kuris geresnis?

• Zombie Apocalypse
      8
    • Battle Field
      12

Recommended Posts

Sveiki. Paskutiniu metu pradėjau domėtis užsienio įvairiais serveriais. Ypač patiko dviejų tipų serveriai: Zombie Apocalypse ir Battle Field. Kiek žinai, Lietuvoje panašių stilių projektų išvis nėra, yra tik keli freeroam paprasti serveriai. Pagalvojau, jog visai būtų ne pelno tiklais sukūrti panašų serverį, tik vat negaliu apsisresti, kurį iš šitų dviejų tipų pasirinkti. Tad sukursiu čia balsavimą bei jus komentaruose rašykite, kuriame labiau norėtumėte žaisti, kuris būtų įdomesnis jums.

Trumpai apie pačius stilius. Zombie - būtų 2 grupės: zombiai ir civiliai. Zombiai turi gaudyti žmonės ir skleisti infekciją. Palietę žaidėją jis tampa zombių. Jei per tam tikrą laiką neišgyvena žmonės - zombiai laimi. Galima kelti lygį, nuo to keisis jūsų išvaizda, ginklai, zombiai turės specialių savybių. Bus ~10 skirtingų vietų, vienoje vietoje reikia išgyventi ~5min. Po to laiko keičiasi vieta, arba po to, kai zombiai laimi.

BF - būtų 5 kariaujančios pusės (skirtingos valstybės). Taip pat galima kelti lygį, nuo to keičiasi galimybės, transportas, ginklai. Pagrindinis tikslas: vogti varžovų vėliavas, žudyti priešus, užimti zonas.

Nestartuosi vistiek :))).. Nes kiek projektų be kūriai nestartuodavo dėl tavo durno proto

Dėj startuodavo, o jei užsidarydavo, tai dėl tam tikros priežasties, kaip: modifikacijos problemos didelės ir niekas padet negalėjo, komandos nariai išeidavo, nes neturėjo laiko ir pasitraukdavo išvis iš sa-mp. Ir beje, argi aš prašiau nuomonių apie mane ar projektą? Įdomu kieno čia durnas protas. 

Balsavau už Zombie. Tačiau, taip. Lietuvoje tokio stiliaus Serverį bus sunku išlaikyti. Ne visiems didelį susidomėjimą kelią, tokie Serveriai. Tai atsakingas darbelis, daug laiko ir pačių investicijų galintis pareikalauti projektas. Visgi viliuosi, kad jeigu ir nuspręsi kurti - pasiseks, jog bent atsieitų visos pradinės išlaidos. O toliau žiūrėti, sėkmės :)

WfAF0eq.png

ARTacp

„Our whole life is solving puzzles“

(redaguota)

turiu pats zombie apocalypse roleplay serverį, nors ir šiuo metu uždarytas - susidomėjimo didelio nesusilaukė. turiu nuolatinę mažą bendruomenę žaidėjų, bet mano galva tokio tipo projektas lietuvoje niekada neturės susidomėjimo. o jei ir kurtum, tai iš mano pusės - tik užsienio rinkai.

nors tavo ir mano žaidimo idėjos ganėtinai skiriasi, tokio tipo kokio tu nori - jau buvo. ir patikėk, nepasiteisino.

Redaguota , nario pyro

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3293 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...