Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3680 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, aš esu Dominykas Mykolas Jakštas, norėčiau atskleisti tiesą apie Las Vegasą ir visiems atverti akis. Anksčiau esu rašęs tokius straipsnius kaip „Area 51 paslaptys", „Asmenims, kurie planuoja keliauti į Area 51".

Las Vegaso simbolis - „The Strip" („Ruožas"). Beveik visi asmenys mano, kad šis dalykas yra Las Vegase, bet jie klysta. Iš tikrųjų šis ruožas yra neinkorporuotame mieste Paradaise (angl. k. Paradise), kuris yra atskiras dalykas nuo Vegaso. Kalbant apie Paradaisą norėčiau paminėti įdomų faktą šio forumo žaidimų žudikams. GTA San Andreas žaidime Las Venturas miestas yra kurtas, pagal Paradaisą, o ne Las Vegasą. Kazino ir kiti dalykai yra „Lošimų sostinės" simboliai, bet iš tikrųjų jie yra ne ten. Viskas yra šalia Las Vegaso esančiame Paradaise. Jo beveik niekas nežino ir būdami jame beveik visi galvoja, kad jie yra Las Vegase. Garsusis ženklas „Welcome to Fabulous Las Vegas" yra klaidingas, nes jį pravažiavus yra patenkama į Paradaisą, o ne į LV. Galiu garantuoti, kad bent 95% šio forumo narių sužinojo šokiruojančią tiesą, kad tai yra ne garsusis Vegasas, o Paradaisas.

„The Strip", kuris iš tikro yra Paradaise:

1280px-Las_Vegas_Strip_lights_at_night.j

Ženklas, kuris stovi atvykus į Paradaisą:

1280px-Welcome_to_Fabulous_Las_Vegas.jpg

Las Vegasas:

2hcdqqd.png

Paradaisas:

20qf33a.png

Redaguota , nario DMJ
  • Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3680 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...