Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3740 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Su USB ar disku kai instaliuoji, viską turi švariai suformatuoti, o tu kažkaip kitaip bandai windows'us įdiegt kai neleidžia formatuot C disko.

Teisingai, perdiagiant window gi turi diskus suskirstiti arba nauja susikurti i kuri bus window rašomi , taip ir c diskas isitrina senasis.. arba deletini ji ..

8fba183b65d3d5699c1c87ff85eb6c4f707.gif

(redaguota)

Mhm,,,bandau suprast :D

Diegiu iš USB, man daugiau disku neleidžia kurti visą vietą kompo yra išdalinta D ir C diskams.

O tai formatuoti per "Disk manager" ar spausti ant C disko dešini ir formatuoti ?

P.S ir aš windowsus instaliuoju paleisdamas setup'a, o ne per kompo restarta ir BOOT meniu. Per boot man neveikia.

Per kur reikia formatuot tą C diską ?

Kuri rinktis ?

Py4MF1a.jpg

Redaguota , nario Arn3lis

Mhm,,,bandau suprast :D

Diegiu iš USB, man daugiau disku neleidžia kurti visą vietą kompo yra išdalinta D ir C diskams.

O tai formatuoti per "Disk manager" ar spausti ant C disko dešini ir formatuoti ?

P.S ir aš windowsus instaliuoju paleisdamas setup'a, o ne per kompo restarta ir BOOT meniu. Per boot man neveikia.

Per kur reikia formatuot tą C diską ?

Kuri rinktis ?

Py4MF1a.jpg

Čia dar nesi net užėjęs į įdiegimą, o sėdi boot menu. Reikia OS diegti per BIOS, jeigu ką. Pasidaryt reikia bootable USB su Rufus, už'boot'inti USB, ir ten instaliacijos metu leis formatuoti skirsnius. Štai ir viskas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3740 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...