Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3723 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Aš siūlyčiau LG G Flex 2, bent jau man šis variantas yra labiausiai priimtinas už tokią kainą.

----------------------------------

• 5,5 colio ekranas
  • Self heating technologija(nugarėlėje)
  • Neturi šoninių mygtukų
  • 13MP kamera su lazeriniu auto fokusavimu
  • 8 branduoliai
  • Fast Charge
  • Glance View, nors tai nėra kažkoks labai svarus argumentas.
  • ~250e rde.lt parduotuvėje.
  • Lenktas korpusas

Tiesiog telefonas yra pakankamai geras tiek naršymui, tiek žaidimams.

Lyginant su G3 nors rašoma, jog G3 rezoliucija geresnė, tačiau žmonės sako, jog kaip tik G Flex 2 raiška geresnė, taip pat G Flex 2 turi 8 branduolius, o G3 tik 4. Asmeniškai aš Samsungo nenoriu iš principo, na man jie jau atsibodę, tad jei tau nereikia galingo telefono gali pasiimti ir tą S3. iPhone kaip ir sakė apačioje neturi tiek galimybių kiek android, todėl pirkti nepatarčiau. O dėl Asus nežinau juo nesidomėjau, tačiau žiūrint į specifikacijas, tai raiška nėra didelė, ekranas taip pat tik 5 coliai, proesorius taip pat neatrodo ypatingas. Trumpai tariant tai čia jau pagal tavo norus, kam tu jį naudosi. Jei reik galingesnio patarčiau LG G Flex 2, jeigu užtenka telefono tik naršymui ir žinučių rašymui/kalbėjimui gali pasiimti, bet kokį paprastą telefoną kaip ir žemiau nurodė Samsung Galaxy S3

Redaguota , nario Str33t
  • Teigiamai 1

http://www.1a.lt/telefonai_plansetiniai_kompiuteriai/telefonai/mobilieji_telefonai/lg_d855_g3_metallic_black

• Keturi branduoliai
  • 2GB ram'ų
  • 16GB Vidinė atmintis
  • 13 megapixeliu
  • 5.5 colio

Pats mąstau apie šį telefoną, ir priiemiau išvadą, kad teks man jį pasiimt.

Asmeninis kanalas, kuriame rasit teikiamas paslaugas, patikimus asmenis, ir visą kitą!
discord.gg/M8g5u35

Kam jam toks jei jis neišnaudos net puse jo galimybių? 

Iphone nieko gero

CS:GO serverių ir pluginų kūrimas: Spausk čia icon_tick.png

693661469a4836b96d146e117b473d3d303.png
Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}
Žaidi Minecraft užeik į Mc.SoulMC.LT

(redaguota)

Pasakyk ka su iphone gali? Wow žinutes rašyt? žaidimus žaist? intenrete žaist? wow iš tikro jis tą gali, bet palyginus prie androidą jis negali 10x ko gali android

Ir ka dar gali tas andriod? Esi fanboy su andriodu kisenej ir pyksti del tiesos, prikista sudo tavo tam andriode kurio niekas nenaudoja.

Redaguota , nario `Owerview
  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 6

Žiūriu tik kitų pasiūlymus peiki, bet pats irgi nieko gero nepasiūlai, s3 numete kuris vertės iš viso neturi, naudota už 60-70 euru gali rasti tvarkingą, tai jei siūlai tai kažką naujesnio nors siūlyk a3 išeina už tiek kiek tas s3 naujas

Pasakyk ka su iphone gali? Wow žinutes rašyt? žaidimus žaist? intenrete žaist? wow iš tikro jis tą gali, bet palyginus prie androidą jis negali 10x ko gali android

kaip ir sakė: "pasilaikyk savo nuomonę sau" :) Jei jau įpirkt negali, tai nereiškia, jog jis telefonas yra šūdinas. Galbūt tavo kišenės ir šūdo pilnos, o ne pinigų. Tad geriau patylėk ir neklaidink žmogaus. 

P.S taip pat siūlau 5S, nei lagins, nei ką. Neturėsi su juo jokių problemų.

Ir ka dar gali tas andriod? Esi fanboy su andriodu kisenej ir pyksti del tiesos, prikista sudo tavo tam andriode kurio niekas nenaudoja.

kaip ir sakė: "pasilaikyk savo nuomonę sau" :) Jei jau įpirkt negali, tai nereiškia, jog jis telefonas yra šūdinas. Galbūt tavo kišenės ir šūdo pilnos, o ne pinigų. Tad geriau patylėk ir neklaidink žmogaus. 

P.S taip pat siūlau 5S, nei lagins, nei ką. Neturėsi su juo jokių problemų.

Android 10x geresnis, nes open source, gali žymiai daugiau visko, o iphone skirtas paprastiem žmonėms, kurie tik nori turėt gražų ir " mandrą" telefoną internetuo ir žinutėm

CS:GO serverių ir pluginų kūrimas: Spausk čia icon_tick.png

Android 10x geresnis, nes open source, gali žymiai daugiau visko, o iphone skirtas paprastiem žmonėms, kurie tik nori turėt gražų ir " mandrą" telefoną internetuo ir žinutėm

Androidas geresnis, jog laggina? na nieko sau, tada aš tyliu :) visi androido mėgėjai taip sako, jog gali daug daugiau nuveikt nei iphonas. Ir pvz ką? lygiai taip pat naudojat:

Žinutėms, paskambinimui, na, ir mėgėjams žaist - kokį žaidimėlį :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3723 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...