Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3358 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi ieškau projekto kaip pagalbininkas/bendrasavininkas. Einu tik į SA-MP.lt projektus.

KOKIUOSE PROJEKTUOSE ESU BUVĘS?

RLSF.LT [ moderatorius ]

SFR-LIFE.LT [ maperis ].

SFR-LIFE.LT [ pagalbininkas ].

SNG.lt [ bendrasavininkas ].

Simple-Life.us.lt [ įkūrėjas ].

LTG.us.lt [ weberis ].

Sal.lt [ pagalbininkas ].

KUOM AŠ UŽSIIMU?

Tinklapio kūrimu / prižiūrėjimu. T.Y pilnas IPB tinklapio sutvarkymas ir jo tobulinimas.

Minimalios skriptinimo žinios.

Teamspeak pilnas sutvarkymas , jo tobulinimas.

Mapinimas, bent jau minimalios žinios apie mapinima yra, bet šeip daug nemapinu.

Atrankų darymų, analiziavimu.

Aprašymu kurimas.

APIE MANE

Esu Dovydas, man 15 metų esu iš Ukmergės. Užsiimu sportu, mėgstu sportuoti / žaisti.

REIKALAVIMAI

.lt galūnė.

Noro kuriant projektą.

Skripterio ar neplatintos modifikacijos.

15 ir daugiau metų administracijai.

KONTATKAI

Skype ; dovydas.5

Gmail ; [email protected]

• ,

Kiek tu temų gali kurti? Kiek jau šūdservių praėjai ir vėl nardai po tą šūdą? Eilinį kartą tau sakau, nieko absoliučiai nesugebi, tai kam ieškaisi tų projektų. P.S siūlaisi į bendrasavininkus, tai taip išeina, jog tau turėtų perrašyti domeną, atiduoti gm ir t.t.?

Nesi žaidęs tuose projektuose todėl ir nesakyk, ar SAL.LT projektas šūdservis? Buvo projektas kuris gyvavo trumpą laiką bet vis keitėsi domeną ir tuomet visuos tuos projektuos buvau. Kur parašyta kad man reikia domeno, gm aš tiesiog bendras savininkas t.y antrasis ir kas?

mldc tas pacanukas rekomendacija žinau iš vieno projekto 

Ačiū.

Nesi žaidęs tuose projektuose todėl ir nesakyk, ar SAL.LT projektas šūdservis? Buvo projektas kuris gyvavo trumpą laiką bet vis keitėsi domeną ir tuomet visuos tuos projektuos buvau. Kur parašyta kad man reikia domeno, gm aš tiesiog bendras savininkas t.y antrasis ir kas?

Ačiū.

Visi projektai tavo išvardinti - absoliutus šūdserviai. Taipogi siūlau, suprasti, kas raiškia žodis savininkas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3358 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...