Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3722 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Čia nelabai rasizmas gaunasi nes rusai tai ne rasė :D Nors mane ir kaip domina politika aš stengiuosi jos nesiklausyt ir praleist kiaurai pro ausis nes visur tu matysi visiškai iškreiptą tiesą, ir nesuprasi kur tiesa o kur sapaliojimai. Visas pasaulis apsišikęs ir dar tautos šika viena ant kitos tai čia yra baisu. Geriau spręstų kitokias problemas visi kartu. 

P.S. apie tą savo nuomonę tai atsargiai nes nei vienas jos neturime. Girdim ir kartojam tai ką rodo per žinias ir ką kiti kalba. Jeigu tu žiūri rusiškas žinias, tu turi tokią nuomonę kokią rusai nori sudaryti tau, o jeigu žiūri lietuviškas turėsi tokią nuomonę kokią formuoja lietuva. O kur dingo savo nuomonė? Gyvenk džiunglėse be televizoriaus ir tau net nekils politinės idėjos iš viso vat ir visa nuomonė. Nuomonę susidaryti apie žmogų gali iš jo elgesio, o apie šalį ir ją valdančius žmones nuomonę susidarysi tik per laikraščius, kitų kalbas ir televiziją. O per ten iš visų pusių smirda nesamonėm ir iškreipta tiesa. 

tai va geriau po mazu atsiriboti nuo visokiu rusiju ir lietuvu, tegul sprendzia politikeliai tuos reikalus, tikekimes priims gerus sprendimus del visos tautos ne del saves, kaip kad daro iki siol. 

fbe23dd3559ce689afef52656f461ee6625.jpg

Nesukiršins  taip lietuvių su rusais:)

Bet bando, juk matai viskas kas rusijoi yra blogis, putinas blogis... O kaip koks įvykis kituose šalyse, tai nieko tylimą, puikus pavyzdis panama papers, kodėl šnekamą tik apie putiną ir rusiją? Kai visą europa šude ir ta pati USA koorupcijuose...

Kodėl pvz. tokio viešumos nesulauke Luxembourg leaks? Kur apskritai visą valstybe yra kompromituota? ir stambiausios pasaulyje imones kaip KPMG, pwc, coca-colos ir pan.

https://en.wikipedia.org/wiki/Luxembourg_Leaks

Ir po tokios klounados tikėti viską ką rašo mūsų purvasklaidą?

Eik Namo

Man tai atrodo kad jie tikrino lietuvos radarus.. Gi šiais laikais yra ten visokios technologijos kad radarai neaptiktu ir t.t. Tai gal jie tiesiog tikrino ar lietuvos radai aptiks..

manau kad ne tame esme ar veikia ar neveikia radarai, rusija tiesiog stengiasi atitraukti demesi nuo svarbesniu geopolitiniu problemu, o mes to nesuprasdami samoningai susikoncentruojam ties tuo ka jie pasiulo siuo atveju kazkokius malunsparnius. mastykit placiau.

fbe23dd3559ce689afef52656f461ee6625.jpg

manau kad ne tame esme ar veikia ar neveikia radarai, rusija tiesiog stengiasi atitraukti demesi nuo svarbesniu geopolitiniu problemu, o mes to nesuprasdami samoningai susikoncentruojam ties tuo ka jie pasiulo siuo atveju kazkokius malunsparnius. mastykit placiau.

Žiniasklaida taip gal ir mano. Bet tam tikri Lietuvos asmenys nėra durniukai, bet ir nesakau jog mato rusų kitus žingsnius.

Viso šito erzinimo esmė yra Vakarietiškas neryžtingumas, nes tiek NATO, tiek JAV nenori tinkamai sureaguoti į šiuos įvykius. O sureaguoti yra privaloma, nes pvz. vaikas tol valgys saldainius, kol jo tėvai jam skirs bausmę ir nebeduos pietums pinigu, todėl, mano nuomone, į tai reaguoti tinkamai yra būtina. Man labai patiko Turkijos pavyzdys, jie puikiai sureagavo: po keliu įspėjimu numušė Rusijos naikintuva, įskridusį į Turkijos oro erdvę. Turkai nebijojo! Ir kas iš to gavos... Ogi nieko, jiem parama išreiškė ir JAV ir NATO, o Rusijai beliko skelbti, kad juos numušė JAV(eilinė tragiška propaganda) ir rekomenduoti nekeliauti į Turkija. Turkija parodė kad į tokias provokacijas, tuo labiau kai sudaro pavojingas situacijas laivams ar lėktuvams yra būtina. Taigi, kaip ir minėjau, mano nuomone, Vakarai užsiema per daug neutralia, neryžtinga, pakankamai konservartyvia politika.

(redaguota)

Atsirado lietuvių kalbos misteris, ir žmonių vertintojas. Jeigu ieškai dėmesio, eik pakomentuok geriau žaidimų temas. 

Kvailumas nebūtinai daro žmogų piktą, bet pyktis visada jį daro kvailą. -Francoise Sagan

Taip, aš gal durnelis, kuris įsijungią televizorių, paskaito knyga, išeina į lauką :) Ir tai man patinka, negu visą dieną kimarinti prie kompiuterio ir daryti tą ką ir kiekvieną dieną, NIEKO

Ir vis dėl to jūs "Protingieji, išmintingieji" nariai, nesuprantat, tai pasakysiu: SARKAZMAS

Daug knygų perskaitei kad net atsiminai kažkokius ištraukas, paliubakas dabar su knyga prie PC sėdi ir žiopslioji ką gi perrašyti.. mažiau tikėk į šios pasakos... ten taip pat sėdi ir galvoją kaip pagąsdinti lietuvius..

Redaguota , nario Konovalas

Su SuperGames nuo:

"2015-10-22"

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3722 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...