Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3729 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki (-os).

1a511a36a214fb641376c31ebe7889c3625.png

Pradedu ir aš ieškoti tiesos šiame forume, kadangi jau nebeįmanoma būti užblokuotam vėl 30 dienų už tą patį įspėjimą, už kurį jau buvau nubaustas, moderatorius nemoka skaičiuoti bei nebeatsimena ką ir kaip baudžia (ant lapuko užsirašyk, gal bus geriau). Tikėkimės, kad administracija į tai atsižvelgs. Ačiū už dėmesį ir prašau administratorių pašalinti įspėjimą nuo zrauzas. vartotojo, iki.

---

Skelbiuosi viešai, kadangi taip yra efektyviau. :)

Redaguota , nario Mariuswut
  • Teigiamai 6

(redaguota)

Jo jis ir man ten palevų prirašė, daug maž, pabazarinau 1 temoj, nu gal ir ne į temą, bet ždž ne jam suprast. Prie esmės einant, tai jis prašė, kad po mėnesio nusiims viskas ir galėjau kurti turinį, bei rašyt atsakymus jau kitą dieną :DDD. 

P.S. Paaiškinkit šitą "Įspėjo Galardas už Komentavimas ne į temą, Reikalinga pagalba dėl panėlių. 

Skyrė balų: 1 - pasibaigia 2016 Geg 06 20:05.
Galimybė kurti turinį panaikinta 3 dien.." gal ir gerai čia įspėjo, bet kaip supratau ban baigiasi po mėnesio, bet ir po 3 dienų, dfq?:Dd
Redaguota , nario AntanasZ.

http://prntscr.com/bfrqpl

Aš tik mėsa ir kaulai, siela tarp dviejų pasaulių...

(redaguota)

"Baudas" skaičiuoja pati sistema, jis tik įspėjimus deda. Čia prieš tai paliavos mačiau, kai temos redaguotos, duoti įspėjimai bet jos vėl buvo toliau forume, kitas vėl kažką redagavo ir vėl įspėjimą gavo.

Edit: Va eikit į moderatorius ir patys darykit jūs ;) Viskas netinka visą gyvenimą, nesąmones rašot, taisyklių nepaisot ir verkiat kiekvieną dieną.

Redaguota , nario Pranas
Narys įspėtas: 1.1. Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.

Jo jis ir man ten palevų prirašė, daug maž, pabazarinau 1 temoj, nu gal ir ne į temą, bet ždž ne jam suprast. Prie esmės einant, tai jis prašė, kad po mėnesio nusiims viskas ir galėjau kurti turinį, bei rašyt atsakymus jau kitą dieną :DDD. 

P.S. Paaiškinkit šitą "Įspėjo Galardas už Komentavimas ne į temą, Reikalinga pagalba dėl panėlių. 

Skyrė balų: 1 - pasibaigia 2016 Geg 06 20:05.
Galimybė kurti turinį panaikinta 3 dien.." gal ir gerai čia įspėjo, bet kaip supratau ban baigiasi po mėnesio, bet ir po 3 dienų, dfq?:Dd

Dėl to turinio tai čia forumo klaida.. Kad ir koks modas duos įsp vis vien ta pati rašys.

Kalbant apie galardą tai man niekat jis neužkliuvo tiesa sakant.

(redaguota)

"Baudas" skaičiuoja pati sistema, jis tik įspėjimus deda. Čia prieš tai paliavos mačiau, kai temos redaguotos, duoti įspėjimai bet jos vėl buvo toliau forume, kitas vėl kažką redagavo ir vėl įspėjimą gavo.

Edit: Va eikit į moderatorius ir patys darykit jūs ;) Viskas netinka visą gyvenimą, nesąmones rašot, taisyklių nepaisot ir verkiat kiekvieną dieną.

Aš vat ateičiau į moderatorius ir padaryčiau tą tvarką, bet neturiu laiko ir noro prakaituoti prie anketos / nardymo / forumo priežiūros.

• Teigiamai 3

(redaguota)

Patis esat kalti, ir nekaltinkit tu moderatoriu, nemanau kad jie ims ir dės tuos įspėjimus nepagal tvarką, taip kad nebeverkit gave įspėjimus.

Naras.

Pats iš dalies kaltas ;) Sunku pranešti jog užrakintų?

Turėjau gauti 1 įspėjimą, jį gavau, vėliau už tą pačią temą gavau dar vieną, todėl savo kaltės nematau.

Davė įspėjimą, buvau užblokuotas 30 dienų, prisijungiu po jo, o žiūriu už tą pačią temą gavau dar vieną įspėjimą, tad aną mano vartotoją užblokavo dar 30 dienų.

Nuo Galardo esi gavęs 3 įspėjimus.

Įspėjimo 1 tema: https://www.supergames.lt/topic/259382-nebereikia-rakinkite/page-1#entry1861549

Įspėjimo 2 tema: https://www.supergames.lt/topic/259362-nebereikia-susitvarkiau-rakinkite/page-1#entry1861393

Įspėjimo 3 pranešimas: https://www.supergames.lt/topic/256109-ar-imanoma-ka%C5%BEkur-priduoti-%C5%BEmones-u%C5%BE-i%C5%BEeidin%C4%97jimus/page-1#entry1839141

Ir kame čia bėda? 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3729 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...