Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

LSF sugrįžta || www.lsf.i7.lt ||


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2830 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

13e5a446641d9cda8fc65620a0574bd5622.png


 


NAUJAS IP: gt.justhost.lt:7779


 


Taigi, sveiki. Praėjo ganėtinai nedidelis laiko tarpas nuo LSF užsidarymo. Priežastys- laiko stoka darbams,bei daugybė pažadėtų,bet nepadarytų sistemų (tai lėmė laiko stoka). Nuo to laiko su draugu vis tobulinome LSF gamemode (perscriptinome sistemas, permappinome viską, ištrynėme nereikalingus darbus,bei prikūrėme naujų darbų). Taigi, kaip supratote, LSF grįžta! Bet serverį paleisim, tik sutartą dieną, nes jis kiekvieną dieną yra tobulinamas. Tai nusprendėm, ,visų pirmam atidaryti forumą, išrinkti visus direktorius ir administratorius ir tik tada , padedami jūsų, paleisti serverį. Iki serverio paleidimo bus begalę testų. Vienas iš jų vyksta šiuo metu! Taigi, noriu plačiau papasakoti apie mūsų serverį.


 


Svetainė


 


Norėčiau pradėti nuo svetainės, nes kolkas tai pagrindinė serverio dalis. Mūsų svetainė yra sukurta naudojant IPB web'ų kurimo varikliuką, todėl svetainė ,,lengva'' ir joje visos funkcijos yra aiškios. Šios svetainės forumo skilty vyksta atrankos į visus šio serverio postus: administratorių, direktorių, prižiūrėtojų postus.


 


Serverio žaidėjai 


 


Šis serveris gruodžio mėnesį susilaukė nemažo pasisekimo. Žaidėjų rekordas buvo 30 žaidėjų! Na, turbūt ne vienas iš jūsų dabar prunkštelėjote arba nusijuokėte, bet man tai ganėtinai didelis skaičius (30 žaidėjų rekordo sulaukėme praėjus  savaitei po serverio susikūrimo). O dabartinio serverio rekordas kolkas yra 5 žmonės,nes į testavimą būtent toks skaičius ir sussirinko,tad kviečiame prisijungti jus visus!


 


Trumpai apie serverį


 


Šis serveris ganėtinai nemažai skiriasi nuo praeto LSF serverio,nes mes su draugu beveik viską permappinom ir perscriptinom beveik visas sistemas. Na, tiesiog smarkiai padirbėjome. Serveris gausus unikalių sistemų pvz: unikali, mūsų kurta automobilių turgaus sistema; unikali telefonų sistema; unikali ligoninės sistema. Taip pat yra pilna unikalių map darbų. Kalbant apie darbus,tai serveryje yra 9 darbai su direktoriaus pakvietimu, 7 darbai be direktoriaus pakvietimo ir 2 mafijos:


69cdb3e5790514806fe7bc8721cca999200.png


 


 


Tiek trumpai apie serverį. Taigi, kviečiame visus apsilankyti mūsų serverio svetainėje, bei serverio testavime! 


 


Serverio svetainė: www.lsf.i7.lt


Serverio IP: gt.justhost.lt:7779


 


STARTAS JAU ŠIANDIEN 2016-08-08 


Užeikite :)


Redaguota , nario Sauliens69
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2830 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...