Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3753 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Bet yra dabar problema šiokia tokia - daug kas prieš rank update'ą buvo LE-LEM, gal kai kurie netgi ir Supreme, buvo nuderanktinti iki MGE-DMG rankų, tai gali nebepažaisti tam ranke. :)

Iš global derankino tai sup pasiektas ir veliau global meginsiu, dabar geresnis zaidejai tuose rankuose nors, tai yra ka veikti.

Iš global derankino tai sup pasiektas ir veliau global meginsiu, dabar geresnis zaidejai tuose rankuose nors, tai yra ka veikti.

Aš prieš update'ą buvau Supreme, buvo nuderankinę iki LE, bet prieš pora dienų vėl Supreme pasirakinau, tai galiu pasakyti, žymiai smagiau žaisti su žaidėjais kurie dabar bent jau supranta ką daryti ir kalbasi, ne taip kaip buvo prieš tai, kad surankina su 3-4 supreme'ais kurie boostinti ir nieko net nesupranta ką daryt, šaudo bėgiodami, taikosi į žemę ir panašiai.

Aišku, nesakau, kad tokių nėra ir dabar, bet žymiai mažiau.

❤️

(redaguota)

Kaip ir minėjau, toks ir buvai jeigu nesugebi vėl pasikelt :) aš sau solo vargstu ir tiek, tačiau rank mėginu atgaut.  Jeigu jau tokiuose rank nepažaidi, tada geriau tu ten žaisk tame, kuriame esi.

Pažaidžiu , tiesiog ilgai trunka kol keliasi tas rank kas 3 matchus laimėtus kažkur kaip esu 1vietoi. ir kyla tik po viena ranka tai tyngisi vistiek keltis per visus nova ir mg.

dar plius šituose rankuose taktikos tai rush dont stop rush long :D

Redaguota , nario Blumer

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3753 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...