Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3358 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Taigi, kaip supratote užsiemu šiek tiek reklama ir smulkiais pardavimais :D. Kam aktualu noriu pasiūlyti reklamavimo paslaugas ( tai gali būti samp projektas, cs projektas ar tiesiog bet kas.) Taip pat parduodu skype vartotojus. Esmė tokia, kad kai jūs paprašysite reklamos arba norėsite pirkti skype vartotoją, aš atkreipsiu dėmesį, koks jūsų projektas, kad žmonės kurie gautų reklamą būtų susidomėję tuom. Kas ko nesupratot, parašykit: algirdas_kn

P.S: Iš to nenoriu pragyventi, tad kainos nedideles :D

p9RrPix.png

Su tokiom kainom už skype reklamą  man juokinga darosi, kai žmonės iš "šūdo" nori uždirbi milijonus nejuokinkit žmonių

Jei tau milijonai yra uz viena zmogu 1 centa mokėti, tai gal aš tyliu :)) Plius turbūt neskaitei, kad reklama gaus ne tavo seneliai ir močiutes o kiekviena reklama yra skirtingiems zmonems, priklausomai nuo to koks projektas. P.S: Jei bandei sumandravoti ir parodyti koks tu kietas ir koks aš *Myliu SuperGames.lt* kaip nieko nenusimanau, nelabai pavyko. Su šv. Velykom :)

(redaguota)

Jeigu nieko nenusimanyčiau būčiau nieko nerašęs todėl užteks skiesti nesamones. Kaip nesulauksi klientų gal suprasi, kad aš sakiau tiesą. Skype reklama išbandyta x kartų ir matyta kaip ji veikia, už 5 eurus gali nupirkti nevieną skype paskyra ir pasidaryti sau reklamos daug daugiau nei tu čia siūlai, tiesiog dabar bandysi įrodyti, kad verta tiek mokėti ir iš to uždirbti, nesiruošiu čia ginčytis, pats suprasi, kad kainos kosminės :)

""P.S: Iš to nenoriu pragyventi, tad kainos nedideles  :D "

Jeigu aš irgi kaip tu nesiruoščiau iš to gyventi, turbūt už kiekvieną paleista reklamą gaučiau 13++ eurų, o reklama nebūtų nieko gero verta :)

Redaguota , nario GReddy

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3358 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...