Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3726 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kodėlgi ne? Taigi vienos ausies būgnelis susitrauks jei gaus didesnio garso ir tiek, tai kai nusiimsi ausines pasiklausęs kokios garsesnės muzikos ar pnš, man rods kol atsistatys į normalią būseną tol su ta ausim biškį silpniau girdėsi :D

Nu bent jau man taip atrodo

Redaguota , nario Thrilium

graphic.png

Nieko gero, jei pastoviai taip klausysi tai ir bus taip kad viena ausis geriau girdės už kitą.

Bet kažkoks tu man ... keistas :D

O jeigu klausai su abiem ausimis tada abi prasčiau girdės?

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Nu aš turiu vienas ausines, kurių abi pusės veikia ir aš jas prisijungęs prie kompiuterio naudoju ir nenoriu jų traukinėti, nes man lizdas paskui pagenda. Nu aš turiu kitas ausines ir jų tik viena pusė veikia ir noriu jas naudoti telefonui, tai man kilo klausimas ar nekils pvz. problemų, kad nesiorientuosiu pusėse ir kitų dalykų dėl to, kad klausau vienos pusės.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Nu aš turiu vienas ausines, kurių abi pusės veikia ir aš jas prisijungęs prie kompiuterio naudoju ir nenoriu jų traukinėti, nes man lizdas paskui pagenda. Nu aš turiu kitas ausines ir jų tik viena pusė veikia ir noriu jas naudoti telefonui, tai man kilo klausimas ar nekils pvz. problemų, kad nesiorientuosiu pusėse ir kitų dalykų dėl to, kad klausau vienos pusės.

Nebesvaik, nebent ausų nesivalysi, tada gal. 

http://prntscr.com/bfrqpl

Aš tik mėsa ir kaulai, siela tarp dviejų pasaulių...

Nebesvaik, nebent ausų nesivalysi, tada gal. 

Nu ne nu aš tiesiog ieškojau informacijos ir radau šitokį dalyką. Nu ten vienas žmogus užklausė ar galima klausyti garsiai muzikos, jeigu tik nu su viena ausim klauso, nes nu kitą ausinę klauso draugas. Nu ir jam gydytojas atsakė taip: "Instead of sharing earbuds, get a splitter. This inexpensive little device plugs into the headphone jack on your music player and lets you connect two sets of earbuds (or, even better, headphones). You'll protect your own hearing as well as your friend's. Plus, you'll both enjoy a better listening experience because you'll hear the sound as it was intended, through both ears." Nu ir pagal jo šitą atsakymą taip išeina, kad kenkia klausai, kai klausai su viena ausimi, todėl man ir kilo įvairių abejonių.

(redaguota)

Na, turbūt tėvai higienos nemokė, bei nelankei biologijos pamokų 5/7 klasėse (nebeatsimenu.).

Va, dabar jau stūmimas. Ant tavęs ir tavo tėvų nestūmiau. Tai tu man paaiškink, kodėl ausų neplovimas blogina klausą, gal mano žinios spragų turi (taip, biologija nebuvo mano stiprioji sritis).

Redaguota , nario Tautedorus

Na, turbūt tėvai higienos nemokė, bei nelankei biologijos pamokų 5/7 klasėse (nebeatsimenu.).

Geltoną lipnią masę, vadinamąją ausų sierą, išskiria prakaito ir riebalinės liaukos. Tai ne kokios nors nereikalingos išskyros – jos apsaugo vidurinę ausį nuo dirginimo, šaižaus garso, dulkių (nešvarumai yra sulipdomi iš išstumiami lauk). Ši siera – tai ir apsauginis tepalas, dėl kurio klausos kanalas išlieka elastingas bei lankstus. Jeigu sieros nėra arba susilpnėjusi jos apsauginė funkcija, ant klausomosios landos patekę ligų sukėlėjai įsismagina: ausį pradeda niežėti, ji patinsta, parausta, o kartais net supūliuoja.

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

(redaguota)

Geltoną lipnią masę, vadinamąją ausų sierą, išskiria prakaito ir riebalinės liaukos. Tai ne kokios nors nereikalingos išskyros – jos apsaugo vidurinę ausį nuo dirginimo, šaižaus garso, dulkių (nešvarumai yra sulipdomi iš išstumiami lauk). Ši siera – tai ir apsauginis tepalas, dėl kurio klausos kanalas išlieka elastingas bei lankstus. Jeigu sieros nėra arba susilpnėjusi jos apsauginė funkcija, ant klausomosios landos patekę ligų sukėlėjai įsismagina: ausį pradeda niežėti, ji patinsta, parausta, o kartais net supūliuoja.

Dar vienas freepost'eris, neskaitei mano visų komentarų, niekas nesakė, kad ją visą pašalinsi, bet va šaižus garsas skatina išsiskyrimą, todėl jos pagausėja ir girdima sunkiau. P.S. Nice copy - paste.

P.S. Geruose puslapiuose lankaisi :DDD. http://www.366.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=445

Redaguota , nario AntanasZ.

http://prntscr.com/bfrqpl

Aš tik mėsa ir kaulai, siela tarp dviejų pasaulių...

Dar vienas freepost'eris, neskaitei mano visų komentarų, niekas nesakė, kad ją visą pašalinsi, bet va šaižus garsas skatina išsiskyrimą, todėl jos pagausėja ir girdima sunkiau. P.S. Nice copy - paste.

P.S. Geruose puslapiuose lankaisi :DDD. http://www.366.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=445

Tavo visi pranešimai buvo: Išsiplauk ausis. Vienintelis kuris čia nesąmonęs rašo tai tik tu. :D

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Girdima sunkiau dėl sieros =/= suprastėja klausa visam laikui.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3726 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...