Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3770 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Atsirado idėja pasidalinti ką perku intenetu iš trečiųjų šalių, šiuo atveju iš Aliexpress. Kaip daugelis žinote, o jeigu nežinot, tai sužinosit, aliexpress'e daug yra prekių, kurios Lietuvoje yra labai brangios, taigi kartais galima ir palaukti iki 2 mėnesių, jog prekę gausite pigiau nei permokėdami Lietuvoje. Taigi temą vis plėsiu, redaguosiu, gal net video įdėsiu į savo Youtube kanalą (http://youtube.com/c/gameslandlt), kuriame apžvelgsiu pirktas prekes.

Taigi šio mėnesio pirkiniai kol kas tokie:
http://prnt.sc/aihwkj

Pradėkime nuo viršaus ir keliausime apačion.
1. 2x kilimėliai pelei, vienas su Fnatic logo kitas su NIP (man jie labiausiai patinka). Apart pardavėjo tai yra originalūs SteelSeries gaminiai (yra logo bet netikiu, nes kinai mėgsta visur dėti kitų gamintojų ženklus ir pardavinėti kaip analogus). Dabar klausimas iškilo tikriausiai, kodėl negalėjau nusipirkti rimto kilimėlio? Ar neturiu pinigų? Deja kilimėlį turiu,tačiau pastebėjau, man jis per didelis ir noriu išmėginti šiuos, tiksliau vieną kurį užsisakiau, kitas gal bus giveaway nežinau, ateitis parodys ;)

2. Pamačiau šias ausines ir esu matęs kiek jos realiai kainuoja (bent išvaizdos tokios) taigi nusprendžiau pasiimti muzikai paklausyti (nors turiu daug ausinukų, bet why not). Apart pardavėjo tai kokybiški ausinukai, tačiau sužinosiu kai gausiu :))

3. Visi giria razer firmą ir mačiau kai kurie lošia csgo su šiais ausinukais, taigi užtikau pigiausia variantą tuo metu ir užsisakiau, kodėl gi ne, kam mokėti 30 eurų viršaus kada gali nusipirkti pigiau. Pagal atsiliepimus, ausinukai ateina ir su sticker, ko kinai nelabai mėgsta daryti, taigi gal čia bus original o gal ir ne, kol kas nieko nepasakysiu.

4. Vėl ausinukai? Košę žadi virti iš jų? Dejai taip ir deja ne ;) Šiuos ausinukus jau turiu, žiūrėjau Lietuvoje su mikrofonu tik kad, tai kaina siekė nuo 30 iki 55 eurų, o aš mokėjau tik 4.53... Ausinukai tikrai puikūs, žinoma be mikrofono ir man tokių reikėjo (nors ir antrus dabar užsisakiau). Išorinį garsą izoliuoja puikiai tiesiog negaliu skųstis kokybe. Garsą pateikia tikrai švarų, nepalyginsi su kokiais pigiais Lietuvoje, kuriuos turėjau.

Taigi šiai dienai tiek, o moralas toks, jog pirkti verta iš aliexpress, žinoma ne visi tai gali daryti, tačiau tai ne bėda, parašykite man, be jokių mokesčių (apart pinigų persiuntimo ar papildomų mokesčių už pinigų įnešimą) padėsiu jums nusipirkti ką tik norėsite aliexpress'e (žinoma legalaus).

Taigi laukiu kokių komentarų - why not... Ir geros dienos / vakaro

Žiūrint kokie daiktai ir kokia jų kaina. Be abejo reikėtų žiūrėti atsiliepimus ir pirkusiųjų skaičių :)

tiesa, tačiau perku dažnai iš tų, kurie turi kelis ar neturi dar feedbakc, kodėl? Dažniausiai randu, jog jie turi aliexpress'e keleta ar keliolika paskyrų ir prekiauja sėkmingai :))

tiesa, tačiau perku dažnai iš tų, kurie turi kelis ar neturi dar feedbakc, kodėl? Dažniausiai randu, jog jie turi aliexpress'e keleta ar keliolika paskyrų ir prekiauja sėkmingai :))

Aš asmeniškai labai retai perku iš aliexpress, nebent telefonam dėklų, kojinių ir t.t tėvai nuperka, o kokių rimtesnių daiktų tai iš amazon.co.uk arba ebay.com

2bcf39b60ae3da2080c357ff87da30a5863.png    

dažnai perku iš ten. Pigios prekės o ir kinai gamybos kokybę geriną. Aišku būna kad prekė kažkur pranyksta, su pardavėju greitai eina susisiekt ir jis gali tau pinigus gražint. Aišku būna ir taip kad užsisakai, paskui prekė užsidelsia mėnesį kažkur, rašai kad gražintų pinigus, jis tau gražina, o prekę gauni. Taip truputį nesažiningai, bet ir tokių nutikimų būta.

Perki „orginalias“ prekes iš Kinijos? Good luck. :D Iš patirties sakau, kad geriau pirkti kokios rimtesnės kiniškos firmos gaminį negu no-name kloną. Manau, argumentai aiškūs (ne, nesiūlau pirkti vien dėl brando).

Ar verta pirkti iš ten? Dažniausiai. Nesu matęs Lietuvoje perparduodamos kiniškos prekės už mažesnį negu 20% antkainį (čia buvo stebuklas rasti su 20% antkainiu. Dažniausiai nerasit su mažesniu negu 50%). Neretai kiniškų prekių čia net nebūna. Aš pats pastoviai perku elektronikos komponentus iš Kinijos, kurių analogų Lietuvoj nebūna. Todėl kartais ne tik verta, bet ir tenka palaukt tą mėnesį.

Tačiau būna atvejų, kai prekės neatkeliauja, atkeliauja labai vėlai arba tenka mokėti mokesčius. Pirmiems dviem dalykams atsitikus, pardavėjai dažniausiai nežaisdami gražina pinigus arba siunčia iš naujo. Jei nepapuolat ant kokio scammerio.

O dėl mokesčių, tai jau ne pačių kinų bėda. Perkat daugiau negu už 22 eurus ir deklaracijoj nėra parašyta „4$ TOY GIFT“ - mokat mokesčius mūsų bananų šaliai ir paštui/kurjeriams. :)

Perki „orginalias“ prekes iš Kinijos? Good luck. :D Iš patirties sakau, kad geriau pirkti kokios rimtesnės kiniškos firmos gaminį negu no-name kloną. Manau, argumentai aiškūs (ne, nesiūlau pirkti vien dėl brando).

Ar verta pirkti iš ten? Dažniausiai. Nesu matęs Lietuvoje perparduodamos kiniškos prekės už mažesnį negu 20% antkainį (čia buvo stebuklas rasti su 20% antkainiu. Dažniausiai nerasit su mažesniu negu 50%). Neretai kiniškų prekių čia net nebūna. Aš pats pastoviai perku elektronikos komponentus iš Kinijos, kurių analogų Lietuvoj nebūna. Todėl kartais ne tik verta, bet ir tenka palaukt tą mėnesį.

Tačiau būna atvejų, kai prekės neatkeliauja, atkeliauja labai vėlai arba tenka mokėti mokesčius. Pirmiems dviem dalykams atsitikus, pardavėjai dažniausiai nežaisdami gražina pinigus arba siunčia iš naujo. Jei nepapuolat ant kokio scammerio.

O dėl mokesčių, tai jau ne pačių kinų bėda. Perkat daugiau negu už 22 eurus ir deklaracijoj nėra parašyta „4$ TOY GIFT“ - mokat mokesčius mūsų bananų šaliai ir paštui/kurjeriams. :)

Dėl to protingi žmonės perka protingai ;) Kad pusė originalių prekių, kurias gamintojai "gamina" yra iš Kinijos taigi :) Mokesčių man šiuo atveju nereikės mokėt jokių, jeiug muitins, nusiųsiu išrašą ir bus išmuitinta be papildomų mokesčių.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3770 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...