`Galloway 269 Kovo 14, 2016 Pasidalinti Kovo 14, 2016 (redaguota) Sveiki, parduodu Steam paskyrą kurioje yra net 37 žaidimai, už ją daug aš nenoriu kadangi pinigų labai prireikė steam linkas : http://steamcommunity.com/id/asdomistaip pat pridedu ir inventory, pirmas eisiu tik turinčiais daugiau reputacijos už mane, kitų atvėjų imsim tarpininką už kurį mokate jūs ! Atsiskaitymas : PaySera/Bankas, ukmergėje į rankas man pačiam, skype : n0lan123 kainą nedidelė išviso centai kaip tokiais paskyrai ! Redaguota Kovo 14, 2016, nario `Galloway Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Matas Alekna 197 Kovo 14, 2016 Pasidalinti Kovo 14, 2016 Alarmas ant acc? Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
`Galloway 269 Kovo 14, 2016 Autorius Pasidalinti Kovo 14, 2016 Alarmas ant acc? Taip, iš kurio žmogaus pirkau, rytoj nuims, ir tada parduosiu jį, dabar tiesiog tegu siūlo kainas. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Govindas 543 Kovo 14, 2016 Pasidalinti Kovo 14, 2016 Na alerto nesitikėk kad taip grait nuiims, man kol nujemė kaip buvo pavogė accounta, tai 1 menėsi reikėjo laukti bet žiurint 2 savaites kažkur net nežinau man kažkur 1 mėn reikėjo laukti Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Recommended Posts
Prisijungti prie diskusijos
Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.