Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

www.SanCountry.LT | Pajausk Žaidimo Dvąsia!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2862 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tariau žodį visiems.

 

Sveiki visi,noriu tarti ir aš žodį,nes per daug leidau Mrs_Bass prikalbėt apie mane visokių žodžių,ir dabar pasakysiu visą tiesą kaip buvo nuo pat pradžių.Prie kažkur 1 metus ar daugiau,turėjau serveriuką tokį,kuris vadinosi SFR,tada atėjo pas mane toks žmogus kaip martynas,jis vadinosi Martynas_Ltu tuo metu jam buvo 11 metų,dar jo skype turėjau senajį,atėjes jis pas mane į projektą,paprašė manęs jog jam sukurčiau serveri nuosava,bet aš sakau,koks durnius šiais laikais tau kurs nemokamai serverį,tai ir išmete iš kontaktų,po kelių dienų žiūriu pareina vėl kvietimas draugauti į skype,priimiau ir jau prasideda reklamos,tada jo projektas vadinosi lgtsf kažkaip taip,ir rašo lgtsf startavo ten ir visi jungiames,ir ziuriu ten susirinko gal 10 žmonių,jo gm buvo grynas Frag modas,paskui jis pasiekė 17 žaidėjų,o pas mane tuo metu buvo 27 žaidėjų rekordas,atėjo kitą dieną,prisijungiu į serverį į jau žiūriu į admin rašo lgtsf.do.am ten ip: ...... neprisimenu,visi jungiames,ir nuo tada prasidėjo reklamos.. ir mes tapome didžiausi priešai,tada įkūriau projektą sfr-life.us.lt , pasiekiau netgi 43 žaidėjų rekordą,jisai man pavydėjo labai,ir taip pat jis nusprendė sukurti savo projekta,norėdamas pasiekti tiek pat,viską norėjo padaryti kaip pas mane,tai sukūrė su panašių pavadinimu sfm.us.lt , reklamavo.. reklamavo.. ir norėjo ką nors pasiekti per startą,bet kaip jam nesigavo taip ir nesigavo.. pasieke berods vos 23 žaidejus,ir toliau jis galvojo ką daryt,kol... jis surado kažkokią hack programą,su kuria galėdavo serverio pavadinimą pakeisti,ir jis pakeisdavo visą laiką į savo serverio reklamą,bet vistiek jam niekas nesigavo,jis viską darė.. dossino,laužė serverį,crashino žaidėjus,kol galiausiai man parašė į skype,gal susitaikom? aš tau nupirksiu .lt galūnė ant sfr-life.lt ir tu mane paiimsi į pagalbininkus,aš tada juo pasitikėjau,ir sakau gerai,jis nupirko viską,praėjo gal 3-4 dienos,ir nueinu į tą forumą,žiūriu new projekt is coming soon.. ir galvoju,nu dabar jau viskas,atsibodo kiek jis gali man daryti blogo.. ir nusprendžiau atsiimti serverio vardą,parašiau jam,sakau kuriam vieną projektą,ten jį įkalbėjau,jis davė visus duomenis,prisijungimus. Tada atsiimiau savo vardą serverio.. bet,jis kažkokiu būdų,vėl jį atgavo,ir jau buvau visiškai beviltiškas,ir žadėjau visiškai uždaryti serverį,bet.. tada pasakiau sau. Kodėl man kažkoks žmogus,kuris man yra šūdo vietoj,aiškins man. Tada nusipirkau sancountry.lt domeną,ir viską pradėjau iš naujo,per serverio starta susirinko virš 45 žaidėjų,kitą dieną pasiekėme 83 žaidėjus,ir viskas atsigavo,bet sužinojau žinią,jog tas pats martynas ( mrs_bass ) startuoja jau greitu metu.. jis suviliojo administratorius mano serverio į jo serverį,ir jiems ten išdalino adminus,priž ir t.t. Bet aš nepasidaviau ir vėl,gryžes dabar vėl gaivinu serverį,ir noriu įrodyt,jog aš nesu toks blogas,kaip visi manote,netikėkite tuo Martynu. Kiek jis yra nervų man sugadinęs,kiek jis yra savanaudiškas,kad aš jam niekada neatleisiu.

 

Serverio rekordai.

 

• 27 žaidėjų rekordas,pasiektas 2014.09.07 dieną serveris paleistas.

• 33 žaidėjų rekordas,pasiektas 2015.02.09 dieną.

• 40 žaidėjų rekordas,pasiektas 2015.03.17 dieną.

• 48 žaidėjų rekordas,pasiektas 2015.05.02 dieną.

• 53 žaidėjų rekordas,pasiektas 2015.06.21 dieną.

• 63 žaidėjų rekordas,pasiektas 2015.07.20 dieną.

• 83 žaidėjų rekordas,pasiektas 2015.10.11 dieną.

• 83 žaidėjų rekordas pakartotas! 2016.02.28 dieną.

 

Apie serverį.

 

Tai galbūt eilinis SA-MP projektas,bet turintis ateitį ir gerą kolektyvą,kuris padeda žaidėjams betkokioj situacijoje. Serveryje yra įdomių bei azartiškų sistemų,kaip Kauliukas,Loterija ir Kazino! Netrūksta ir veiksmo,serveryje yra 2 mafijos ir 2 teisėsaugos,prie veiksmo gali prisidėti ir  kontrabandininkai,bei neoficialios gaujos.Taip pat yra narkotikai,suvartoję jų,jums po biški atsistatys gyvybės!

 

Serverio darbai.

 

- Policininkai ( 500XP )

- Armija ( 1500XP )

- Kontrabandininkai ( 0 XP )

- Radistai ( 0 XP )

- Mechanikai ( 0 XP )

- Taksistai ( 0 XP )

- Medikai ( 0 XP )

- Fūristai ( 0 XP )

- Slaptoji Policija ( 3000XP )

 

Serverio mafijos.

 

- Latin Kings mafija ( 0 XP )

- Los Zetas mafija ( 0 XP )

 

Serverio valdžia.

 

Andrys_Derbi ( Pgr.Administratorius/Įkūrėjas/Skripteris )

Rokas_Fix ( Pagalbininkas/Padėjejas)

 

Serverio informacija.

 

Serverio IP adresas: samp.sancountry.lt:4040 ( IŠTRINKITE GTA-HOST.LT:4040)

TeamSpeak IP adresas: ts.sancountry.lt:1015

Tinklapis: www.sancountry.lt

Facebook puslapis:https://www.facebook.com/SanCountryLT-744446135622240/

Serverio Skype: Andrius4803

 

Serverio tvarka.
 
Kaip ir visur taip ir čia bus prižiūrėtojai, kurie turės savo sritis ką prižiūrės, prižiūrėtojai bus tokie: emigracijų prižiūrėtojas, atblokavimo prižiūrėtojas, administratorių bei VIP narių prižiūrėtojas, direktorių prižiūrėtojas. Žmonės paskirti tikrai atsakingi, kurie turintys patirties prižiūrėtojo pareigose ir tikimės, jog užtikrins tvarką ir gerą kokybę serveryje. Kiekvieną kartą stengiamės į komandą priimti vis geresnius bei labiau patyrusius žmones, kad mūsų projekto žaidėjai galėtų dirbti su labiau patyrusiais prižiūrėtojais. Mes nuolatos sulaukiame pasiūlymų užimti kitų žmonių pareigas, bet to griežtai nedaroma, o reikalui prispyrus, mes išrenkame naujus prižiūrėtojus savo tinklapyje. Serverio tvarka mūsų projekte yra geležinė, bei tikrai kitokia nei kituose serveriuose kuriuose vyrauja tik balaganas.

 

 

Serverio tikslas.

 

Tikslai yra paprasti,ir tikrai įmanomi,pirmas tai pasiekti 100 žaidėjų rekordą ( Esamas 83 ).

Suteikti žaidėjams gerą,kokybišką žaidimą.

Įgyvendinti visas žaidėjų idėjas.

Gyvuoti ilgą laikotarpį,ir išlaikyti serverio ritmą.

 

Taigi tiek.. tiesiog noriu pasakyti visiems žmonėms,jog geriau nekišti kojos pas Martyno projekto,nes jis kaip čigonas ( neįžeidimas ) ,moka įkalbėti,jog ten pasilikti.

 

Taip pat noriu pranešti,jog Kovo 19 dieną serveryje įvyks rekordo siekimas,taigi visus kviečiu prisidėti prie šito renginio! Taip pat vyksta konkursas.

Daugiau informacijos rasite čia - http://sancountry.lt/index.php?/topic/424-rekordo-siekimas-kovo-19-dieną-1800h/#entry1638

 

 

Pagarbiai Andrys_Derbi.

 

 

Nuotrauka visi kartu! :)

a15972dc71af0ed65ec672634164a79e934.png

 

www.SanCountry.lt © 2016

Redaguota , nario - Derbis
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kažkaip, kai tik Derbys serve, būna 30-40. Kai Derbio nėra 5-10 lošia. :D užuodžiu klastą.

Buvau išvykęs tada,ir martynas buvo pavogęs vieno žaidėjo paskyrą,kuris tūrėjo adminą 3 lygio,tai beveik visus užblokavo. O kai vakar gryžau,viską sutvarkiau!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

 

Projektas nebus vienas masiškiausių, tačiau gal mažai dalių žaidėjų serveris lyg antri namai, sekmės Jums.

giphy.gif

 

Na dėkoju.

Primenu..

Rekordo siekimas!!! http://sancountry.lt/index.php?/topic/424-rekordo-siekimas-kovo-19-dieną-1900h/#entry1856

 

VISI PASIKLAUSOM!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2862 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...