Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3761 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Manau kaška galėtum įrodyti su los santos miestu, nes tarkim Las-Venturas miestas yra kaip projektas Las-Venturas.lt. kaimeliuose irgi nemažai lmg.lt poto sf mieste sarg.lt Tai manau tik los santos mažiau yra tų visų projektų ir mažiau kas kūria patarčiau tenais pabandyti :)

Naują salą išviso reiktų manau sukurt (miestą) būtų unikaliausia vieta.O šeip tai Los Santos ( Didelis miestas, daug galimybių galima visko prigalvot)

GAlvojes apie tai, bet del RPG servo tiek nenoriu uzsiimti, pamatysit antra projekta su kazkuo tuo ;]

Manau kaška galėtum įrodyti su los santos miestu, nes tarkim Las-Venturas miestas yra kaip projektas Las-Venturas.lt. kaimeliuose irgi nemažai lmg.lt poto sf mieste sarg.lt Tai manau tik los santos mažiau yra tų visų projektų ir mažiau kas kūria patarčiau tenais pabandyti :)

Gal ir gera ideja... :) bet ar nera domenas nupirktas Los-Santos ? ir ar nemanai kad miestas perdidelis? nes zaideju nemanau kad bus lengva daug surinkti

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Kodėl visi apima vieną miestą? kodėl neisnaudavus viso San andreaso žemėlapio?

Geras klausimas bet ir atsakymas lengvas, vienam mieste tokiam kaip sf ar keliuose kaimeliuose uztenka pradiniu 30 zaideju kad butu zaidejam idomu lost o jeigu pasibertu per visa meppa tu manai idomu butu? P.s sudomino mane tie zmones su los santos bet noriu tam domeno www.los-santos.lt bet garsntuoju niekas jo neparduos...

Naudok vpš visus miestus, arba las-venturas, nes mažai projektų su tokiu miestu.

Las venturas man asmeniskai neidomus miestas nelabai eina smagisi ji isvystyti.

Visą žemėlapį naudoti, taip pat daug laiko užimtų.

Siūlau naudoti tarp SF ir LV esančius mažus mažus miestelius, ten nesu matęs labai daug serverių.

Tie kaimeliai gal ir neblogai yra bandyya bet jie permazi istikro

(redaguota)

Geras klausimas bet ir atsakymas lengvas, vienam mieste tokiam kaip sf ar keliuose kaimeliuose uztenka pradiniu 30 zaideju kad butu zaidejam idomu lost o jeigu pasibertu per visa meppa tu manai idomu butu? P.s sudomino mane tie zmones su los santos bet noriu tam domeno www.los-santos.lt bet garsntuoju niekas jo neparduos...

Sugalvok kokį unikalų domeną, kad būtų susijęs su Los Santos miestu.

Redaguota , nario Javier'M

Nestebėk laikrodžio. Daryk tai, ką daro jis – judėk pirmyn.

Bijau as isvis ta puse liest tos kaimus ir lv jie man visi ismire istikro :D nepatinka baisiai bet jei dar bus daugiau norinciu bandysim pokolkas aktoliausias yra ls bo viskas priklausys tik nuo jusu - zaideju tiek serverio sistemos tiek serverio vieta bei atnaujinimai :)

Atgaivink juos, aš manau žmonės tikrai eitų į serverį nematytoje vietoje. Aišku unikalūs mapp darbai irgi turėtų būti.

(redaguota)

Gerai aciu uz ideja o tu apie fort carsona sneki ir tuos kitus miestelius prie sf?

http://www.part.lt/perziura/3768a05c461549316976313d4675c116278.png

Išnaudok kuo daugiau mano apibraižyto ploto. Į tuos skaičiukus nekreipk dėmesio.

Redaguota , nario Javier'M

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3761 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...