Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

rsag.lt :: gyvenimas san - fierro mieste!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2951 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

ZAfez9X.png


 


Sveiki, šiandien norėčiau pristatyti nesenai atsidariusį projektą - rsag.lt.


rsag.lt - tai naujas projektas, kuris bus san - fierro mieste. Kaip pastebėjote, daugelis projektų tiesiog pasiėma platintą modifikaciją, pasikeičia tekstus, įdeda platintų sistemų ir galvoja, jog bus viskas gerai, o kitą dieną nesulaukia žaidėjų ir taip užsidaro tas projektas. Turbūt galvojate, ne išeitis ir mes, atsidarysime ir žlugsime, bet noriu šį faktą paneigti, nes mes stengsimės iš paskutiniųjų sukurti gerą atmosferą grand theft auto : san andreas žaidime, bei atsižvelgsime į žaidėjų lūkesčius, taipogi ir į idėjas, kurios mums yra svarbios.


 


Mūsų komandos nariai :


Dominykas - skripteris, atsako už paslaugas, modifikaciją.


Gustas - pagalba žaidėjams, svetainės darbai.


 


Taigi, trumpai apie patį serverio modą.


Mūsų serveryje bus 11 darbų, iš kurių 2 mafijos. Dabar, klausite kodėl daug? Na, šie darbai bus, bet kai kurie bus užšaldyti. Juk nenorime, kad serveryje būtų vien direktoriai, taip bus neįdomu.


Toliau turėsime ir mini - darbus, kuriuose manau bus galima gan neblogai pasipelnyti pradžiai, kad nusipirktum automobilį, išsilaikytum teises, nusipirktum telefoną ir panašiai.


Pavyzdžiui, bus toks mini darbas kaip ūkininkas. Galvojate, kodėl ūkininkas san fierro mieste, na bus gryna nesąmonė! Galiu paprieštarauti. Šis darbas bus šiek tiek tolėliau už san fierro, nes juk niekad nematėme, kad būtų mieste fermos. Ką ūkininko darbas atlikinės? Na, jis turės daug dalykų. Pvz : ūkininkas galės melžti karves, bet prieš tai jis turės pasiimti kibirą. Nuneš į sandėlį, ir gaus pinigų. Toliau, galėsite nešti grūdus, kad pašertumėte karves, už tai taipogi gausite pinigų. Na, manau pačią esmę supratote.


Toliau, gal ir neįdomi sistema, bet kiekvienas žmogus galės turėti garažą, jame statyti automobilį. Na juk vis geriau, negu palikti mašiną gatvėje.


Be to, serveryje bus namai už kreditus. Na, laikinai vidaus įsirengti kaip norėsite negalėsite, bet namas turės garažą, ir specialų interjerą, kurie bus sumapinti mūsų pačių.


 


Taigi, viskas labai trumpai, kad negaišinti jūsų laiko, vėliau bus papildyta su nuotraukomis.


Dabar vyksta atranka į g. mod - rsag.lt


Sėkmės, ir manau susitiksime žaidime!


  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2951 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...