Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3340 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Seniau mapinau, ir galiu teigti, jog mano pirmasis mapas buvo kelis kartus gražesnis už jo tą kalėjimą ( jo vadinamą "ligoninę" ). Dabar nebemapinu, nes labiau domiuosi skriptinimu ir mokinuos. 

Visų pirmą čia ne kalėjimas o ligoninė jeigu tau nedaeina ,visų antrą tavo pirmo mapo nemačiau ir negaliu teigti kad tavo pirmas darbas buvo gražesnis už jo darba :)

Nebeturiu žodžių. Esi eilinis little kid, kuris komentuoja su dviejais acc ir bando kažką įrodyt be argumentų.

http://prntscr.com/ad0wvh

- http://prntscr.com/ad0x36

Taip ir zinojau , kad pastebesi visu pirma , tas acc buvo mano senas, *Myliu SuperGames.lt* man 2 acc? atidaviau broliui :) , negaleciau per 2 acc vienu metu online buti ;)

Didžiausi forumo lopai: 1. TRIX

Daugelis žmonių sako : "Klausyk savo širdies", bet huj suprasi ką tas "Bum Bum Bum Bum Bum" reiškia?

5c8f3b4451aad0239e953b235b92521f938.gif

(redaguota)

Ok bičas sakai vieta netinkama nori realistiškumo ir darysi ligonine kur visi daro tai ble nera unikalumo protinguoli tu.Dabar ,kad geles auga iš cemento tipo nerealu pabandyk geriau;)

Ačiū

Vat ka tu biče kažka rašei ,tai aš taves nepagaunu.1 O kaip darbas turi atrodyt jeigu čia ligonine? 2.akiniai.lt kur tu dangorižius matai protinguolio galva tu.3 Manau tau reiktu nueiti į parką,jeigu tau čia nepanašu i parką.Koks parkas turi but? Zaidim, stovejimu aikstele.Aš rašiau ,kad čia mini.

Dekui

amm pasakiau kritika, keli čia darbą turiu teise sakyti ką manau apie ji. Toliau niekas nesako daryti kur visi daro. Bet tiesiog tavo vieta nelogiška, visu pirma įvažiavimas per dideli šaligatvio tarpą. Šiu dienų rinkai reikia kokybiško darbo. Ir įsiklausyk į žmonių patarimus, kurie tikrai nusimano. tai K1NGAS, Artass

Paskutini karta kaip bandžiau mappinti ligonine tai buvo prieš metus: 

Redaguota , nario Karolis'H

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3340 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...