Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3295 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

el*Velnias [sF Ligonine su mini parkeliu]

Vertinam nuo */10

Gal kazko truksta.

P.S Nekreipkit i Ambulance masinu spalva,kazkodel pasikeite i kita..

Redaguota , nario el*Velnias

Didžiausi forumo lopai: 1. TRIX

Daugelis žmonių sako : "Klausyk savo širdies", bet huj suprasi ką tas "Bum Bum Bum Bum Bum" reiškia?

5c8f3b4451aad0239e953b235b92521f938.gif

• ,
(redaguota)

bent jau man nepatiko. Kodėl ?

• Pagrindas mirga
  • Gelės auga iš cemento
  • Tvoros kaip kaleimę
  • Vieta netinkama
  • Nėra realistiškumo
Ok bičas sakai vieta netinkama nori realistiškumo ir darysi ligonine kur visi daro tai ble nera unikalumo protinguoli tu.Dabar ,kad geles auga iš cemento tipo nerealu pabandyk geriau;)

Man patiko darbas, bet ką pasakė Karolis'H, tas tiesa.

Ačiū

Pritariu Karoliui ir aš. Žinom kad galėjai daugiau padirbėt ir daugiau pasistengt.

• Darbas atrodo kaip GRP serveriui, not realistic.
  • Tvoros dangoraižiai sudėti.
  • Parkelis prastai padarytas, nueik į parką ir pažiūrėk kaip tikras atrodo.

Vat ka tu biče kažka rašei ,tai aš taves nepagaunu.1 O kaip darbas turi atrodyt jeigu čia ligonine? 2.akiniai.lt kur tu dangorižius matai protinguolio galva tu.3 Manau tau reiktu nueiti į parką,jeigu tau čia nepanašu i parką.Koks parkas turi but? Zaidim, stovejimu aikstele.Aš rašiau ,kad čia mini.

Gražus +rep[/size]

Dekui

Daugelis žmonių sako : "Klausyk savo širdies", bet huj suprasi ką tas "Bum Bum Bum Bum Bum" reiškia?

Ok bičas sakai vieta netinkama nori realistiškumo ir darysi ligonine kur visi daro tai ble nera unikalumo protinguoli tu.Dabar ,kad geles auga iš cemento tipo nerealu pabandyk geriau;)

Ačiū

Vat ka tu biče kažka rašei ,tai aš taves nepagaunu.1 O kaip darbas turi atrodyt jeigu čia ligonine? 2.akiniai.lt kur tu dangorižius matai protinguolio galva tu.3 Manau tau reiktu nueiti į parką,jeigu tau čia nepanašu i parką.Koks parkas turi but? Zaidim, stovejimu aikstele.Aš rašiau ,kad čia mini.

Dekui

Draugeli, tu ismok kritika priimt. Nemoki graziai mappint tai tu net nedraskyk mums akiu. Atsirado cia mapperis.

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

Draugeli, tu ismok kritika priimt. Nemoki graziai mappint tai tu net nedraskyk mums akiu. Atsirado cia mapperis.

Girdi Naujokeli,nieks tau nedraso tu akiu abelį tu,pats nemoka mappint pizdina is kitu darbus.Per mažai reputacijos turi ,kad šitam forume kažka aiškintum ,supranti?,tu šitam forume vos ne šudo vietoi sunelii;))

Girdi Naujokeli,nieks tau nedraso tu akiu abelį tu,pats nemoka mappint pizdina is kitu darbus.Per mažai reputacijos turi ,kad šitam forume kažka aiškintum ,supranti?,tu šitam forume vos ne šudo vietoi sunelii;))

Girdi naujokėli, eik klausyt tavo širdies, o ne rėkaut per visą forumą. Pats prašei įvertint mapą, mes atlikom savo darbą - įvertinom. 

Mapai nėra tokie "axuėni" kaip tau atrodo, dėl tokių priežaščių gali nešt kudlas iš čia.

(redaguota)

Girdi naujokėli, eik klausyt tavo širdies, o ne rėkaut per visą forumą. Pats prašei įvertint mapą, mes atlikom savo darbą - įvertinom. 

Mapai nėra tokie "axuėni" kaip tau atrodo, dėl tokių priežaščių gali nešt kudlas iš čia.

Dar vienas,nebeturi daugiau ka freeposinti ,eik toliau apipisinek zmones :DDDDD? ir pagal viska tu cia naujokas "Užsiregistravo 2014-11-16" . 

Redaguota , nario Scarletas
1.1. Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.

(redaguota)

Dar viena ismata,nebeturi daugiau ka freeposinti ,eik toliau apipisinek zmones :DDDDD? ir pagal viska tu cia naujokas "Užsiregistravo 2014-11-16" . 

..tai tik tu, aš seno acc pw neprisimenu.

Apipisinėt? Prašyčiau argumentuoti.

Redaguota , nario Scarletas
1.1. Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.

Kas čia naujokas ,manau kad tu esi dar naujas čia ,užsivadino maperiu kažkokiu ,bet nieko nemapina ,jis bent mapina ir daro kažką o tu čia nori pasirodyti toks aukšto lygio tipo geriausias "Maperis" įvertinai parašei savo nuomonė tai ir tylėk o ne išsipisin*k -R3P  ,gražus darbas 9/10 :)

išmata tai tik tu, aš seno acc pw neprisimenu.

Apipisinėt? Prašyčiau argumentuoti.

atmazikai atmazikai , tik uzejau ant tavo sienos pastebejau ,kad ne viena apipises buvai , nieks taves nerekuomenduoja taves. :)

Kas čia naujokas ,manau kad tu esi dar naujas čia ,užsivadino maperiu kažkokiu ,bet nieko nemapina ,jis bent mapina ir daro kažką o tu čia nori pasirodyti toks aukšto lygio tipo geriausias "Maperis" įvertinai parašei savo nuomonė tai ir tylėk o ne išsipisin*k -R3P  ,gražus darbas 9/10 :)

Seniau mapinau, ir galiu teigti, jog mano pirmasis mapas buvo kelis kartus gražesnis už jo tą kalėjimą ( jo vadinamą "ligoninę" ). Dabar nebemapinu, nes labiau domiuosi skriptinimu ir mokinuos. 

(redaguota)

Seniau mapinau, ir galiu teigti, jog mano pirmasis mapas buvo kelis kartus gražesnis už jo tą kalėjimą ( jo vadinamą "ligoninę" ). Dabar nebemapinu, nes labiau domiuosi skriptinimu ir mokinuos. 

As tai nesuprantu taves , tu cia taip is pavydo komentuoji , ar tau su galva kazkas blogai , as tsg nori freeposint?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3295 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...