Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3752 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kurį laiką aš programavau svetaines su unikaliomis sistemomis, modifikacijomis. Tai nuo šiandien grįžtu prie šių paslaugų teikimo klientams, kuriems reikia svetainės su unikalia sistema, dizainu arba reikia vietos bendruomenei.

Siūlomos paslaugos

• Unikalių sistemų kūrimas.
  • IPB diegimas, konfigūravimas.
  • SMS sistemų kūrimas.
  • Klaidų taisymas ir optimizavimas.
  • Logotipų, banerių kūrimas (jei reikia).
  • Dizainų piešimas ir koregavimas.
  • Talpinimo paslaugos mano projekte - DataHOST.lt

Turimos sistemos

• CS:GO serverių monitorius
  • Minecraft SMS sistema (PaySera)

Darbų pavyzdžiai

• http://datahost.lt - Tai yra mano pagrindinis projektas, prie kurio dirbau ir pats sukūriau su kitu programuotoju jau kelis mėnesius ir nuo jo tapau patyrusiu programuotoju.
  • http://mexit.lt - Projektas prie kurio dirbau visai neseniai, dizainas, modifikacijos ir visa kita pagyvino šį forumą.

Kiti projektai žlugę, bet jie padėjo pasitobulėti praktikoje:

• Private BET Group - CS:GO statymų privati patarimų svetainė, padedanti visi drauge statyti už išrinktas komandas profesionalaus bet'erio, kurios laimėjimo tikimybės yra pakankamai nemažos, arba būna praleidžiamos, jei rizikinga laimėti.
  • games.ro.lt - Nepamirštama forumo svetainė, kuriai buvau sukūręs modernų dizainą.
  • HeroCraft - Minecraft sukurtos SMS ir Balsavimo sistemos, prie kurių dirbėjau pirmą kartą.

Kontaktai

Kainos derinamos privačiai (pagal darbo sudėtingumą).

Redaguota , nario Vimikro
  • Parašė po 5 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3752 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...