Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3768 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tai ka, apturejau kontaktus su sito fruktu. Ir tiesiog prajuokino, rašo ar pirksi reklamas skypei. Sakau nežinau, poto kiekviena dieną rašo jis man, tai jam baudą reikia susimokėti, kita dieną rašo draugui skoloj jeigu nesumokėsiu mane sutaškys :DDDDD Poto šiandėn parašė sako ėmi? sakau ne ant tavęs stūmia, pamojna bus ant manes poto stums. ir prasidejo, tu scameris keliu i foruma xdd 

(tema sukurta ispeti, jog su situ vaiku nieko nesitartumet jeigu nedomina jusu, nes bus apsaukimai jog scameris esi, tai pat ir sanfrancisko.lt sąvininka apšaukė.

toj video bus su ss

http://imgur.com/a/7dKlH

Ką tu čia žmoniem pudrini ? Karočia buvo taip, kad tu sakiai pirksi viskas ok numetiai skype reklamos tekstą tuomet sakiai va vakare prasiūsiu kaip atsiras laiko, siunti jau 3 dieną man rodos, ir dabar sakai jog aš kaltas ? Pats su pora neigiamų sėdi už neblogus dalykus ir dar man tu kažką sakai, kitą kartą nebescamink bent. Tiesiai šviesiai parašyt reikėjo, kad neimsi. O sakai parašysiu į vakarą kaip bus laiko ir prasiūsiu. Nui tai gal pats vieną kartą pradėk galvoti galva ?

Ką tu čia žmoniem pudrini ? Karočia buvo taip, kad tu sakiai pirksi viskas ok numetiai skype reklamos tekstą tuomet sakiai va vakare prasiūsiu kaip atsiras laiko, siunti jau 3 dieną man rodos, ir dabar sakai jog aš kaltas ? Pats su pora neigiamų sėdi už neblogus dalykus ir dar man tu kažką sakai, kitą kartą nebescamink bent. Tiesiai šviesiai parašyt reikėjo, kad neimsi. O sakai parašysiu į vakarą kaip bus laiko ir prasiūsiu. Nui tai gal pats vieną kartą pradėk galvoti galva ?

uždusk tik  bauda sumokėjai?7d1b19dcdff081dd46afda84c7078a47690.png

uždusk tik  bauda sumokėjai?7d1b19dcdff081dd46afda84c7078a47690.png

Nesuk galvos susimokėjas jau. :) Einam prie reikalo rašyk geriau tiesiai šviesiai kodėl scaminai, sakiai jog pirksi ir t.t bet nepirkai. :)

xd aferistas ,bet niekas nenukentėjo. Tai kaip čia?

Sakau verksniai yra prisibazarina, kad nupirks viskas okey ir t.t, paskui rašo tokias pievas, ir kuria temas, nors nebuvo apgauta nieko ir visa kita.

Nesuk galvos susimokėjas jau. :) Einam prie reikalo rašyk geriau tiesiai šviesiai kodėl scaminai, sakiai jog pirksi ir t.t bet nepirkai. :)

Tai kur tu čia scaminima įžvelgi? sakiau pirksiu bet nepirkau? Čia taspats kas maximos savininkui pasakyčiau ėmu maksima , poryt susisieksiu bet persigalvojau ir neimu.

Žmogus įkyrus, tikrai :D Bet šiaip tikrai NE vaikas, man su juo bėdų nebuvo tokių (jog bus tema už scamm ar pan.). Žmogui tik kantrybės trūksta :D

nervus gydosi tegul ir viskas.

Nebesupranti Freeman ką tu jau teberašai, bent būtai pasakes, kad nepirksi ir tiek, o ne šaudyti savo atmazus 4000, dar 3 dienas iš eilės :DD

tai man kaip vienas žmogus parašė kas tu per vienas, ir be reputacijos sedi nebenorėjau.

nervus gydosi tegul ir viskas.

tai man kaip vienas žmogus parašė kas tu per vienas, ir be reputacijos sedi nebenorėjau.

Vienas žmogus vienas vienas, man 10 apie tave rašė ir patikėsi ? Aišku, kad nea, tas pats ir tavim tikėti, o ištavęs manau žmonėms 0 patikimumo. Beje be reputacijos ? Kad turiu tą reputaciją. :P

tokiu fruktu retas atvejis.

Tu nebesupranti apie ką jis ? :DD Apie tavo bereikšmę temą :DDDDD

Vienas žmogus vienas vienas, man 10 apie tave rašė ir patikėsi ? Aišku, kad nea, tas pats ir tavim tikėti, o ištavęs manau žmonėms 0 patikimumo. Beje be reputacijos ? Kad turiu tą reputaciją. :P

Tu nebesupranti apie ką jis ? :DD Apie tavo bereikšmę temą :DDDDD

kur tu ja turi? darzeli?

Mm, didesnė nei tavo tad gali tuos savo medinius prikoliukus pasilikti savo draugų ratui, gal ten ir pasijuos, o čia kalba eina rimta.

tai taip, su rimtu zmogum rimtom temom. Kaip darzeli gelytes auga? kyso galva i klozeta?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3768 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...