Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3767 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Galiu pasakyti tai kad čia yra tie ale "20 - mečiai" tie patys dvilikiniai kurie nenurodo tikrojo amžiaus o buku žmoniu kaip buvo taip ir bus prieš 2 metus plačiau buvo paplite tie visokie hack ir t.t. bet šiuo metu kiek pastebėjau tikrai daug ramiau :)
amm hack'ina bei ddos'ina ir tie patys 30 mečiai tiek kad jie nežiūri į tokias svetainęs kaip samp'eriu ar dar kokius žodžiu nėra prasmės iš vis čia tą temą diskutuoti patariu lock...

Live For Speed Project s2/s3 NEW 2025 IF ONLINE CLICK > isonline.Ssaint.gif < [INFO]
Mes jau discord'e! Prisijunk: To discord.gg
Kanapės auginimas : www.fb.com/kanapeofficial

Šauni tena (y). O šeip vienas čiuvelis mane pradėjo ddodosinti sako sumokėk 5e ir neddodosinsiu. Taigi užddodosin'o paskambinau tekėjams atsekė ipą, gyvenvietę ir panašiai. Jam buvo 17 metų. Ir jis tas pats dabartinis sng.lt samp projekto savininkas Cal'Work, dabar kitu nick'u užsivadinęs. Prisidirbo ir viskas. O šeip nariai tikrai krenta į žemę. Grąsina ddodo's programomis ar čia yra normalu? Čia išviso absurdas.

Visada buvo ir bus tokių žmonių.. Jie niekur tikrai nedings, patys galbūt kažkada susivoks ir ateis į protą, kad elgiasi tragiškai. Nesuprantu kur galima rasti malonumą kenkiant kitam žmogui, kad ir su tais ddos'ais. Apgailėtina, atrodo, jog neturi ką veikti. Tikėkimės ,jog ateis laikas kai jų mažės.

Parduodamas FB puslapis (~800like)

Pigiai parduodamos LoL paskyros!

Niekada neinu pirmas, nebent tas žmogus yra lukonic arba steam žaidimai, kitais nepasitikiu, kitiems sakau, eik pirmas arba imam tarpininka tai dažniausiai toki atsakymą girdžiu pagalvosiu, po 30min blokuoja per skype ir suprantu kad mėgino apgauti, šiais laikais jų vis daugėja, nepakeisi, kad tėvai neduoda pinigų ir pievas daro... Pažystu žmogui kuriam 13metu, bet jis galvoja žymiai protingiau negu kiti man pačiam nėra dar 18 metų bet neinu pirmas ko nepažystu... Ir apgalvoju pries eidamas pirmas pažiuriu į skype id jeigu viskas vyksta per skype :">

Kažkaip tie scameriai nestebina, nes jų visados buvo ir bus. Tik kažkaip graudu, kai tie scameriai laisva koja vaikšto vis dar čia. Prieš pora dienų parašė žmogus, norintis prisijungt į projektą, o aš sumąsčiau reputaciją patikrint, kuri buvo -2. Buvo ir temos su įrodymais, kad nuscamino, o jis man sako, kad žmonės keičiasi, nors tai buvo visai nesenai. Tai aš nežinau apie ką čia galima šnekėt, kai modai/admin lūpą pakabinę čia tąsos, o tikrieji scam su blogais atsiliepimais sau trypia čia. Geriau pagalvojus, nieko geriau mes negalim tikėtis, nes nei administracija nei kas kitas nedaro kažko, kad mažėtų šitų pasaulio atmatų. 

(redaguota)

Kas įdomiausia, tai kai Galardas sukūre temą, Patarimai kaip saugiau atlikti pirkimus/pardavimus elektroninėje erdvėjehttps://www.supergames.lt/topic/257279-patarimai-kaip-saugiau-atlikti-pirkimuspardavimus-elektronin%C4%97je-erdv%C4%97je/#entry1846969. o apgavisčių po to dar daugiau pasidarė :D

Man kažkodėl nekylą problėmų, tesiog ignoruojų juos ir jiems nusibosta tesiog ir dingstą o kai atsišaudot tai jie to ir siekia, taip ir parodot, kad vienas už kitą kvailesnį esat :)

Redaguota , nario Baldas

Eik Namo

Kas įdomiausia, tai kai Galardas sukūre temą, Patarimai kaip saugiau atlikti pirkimus/pardavimus elektroninėje erdvėjehttps://www.supergames.lt/topic/257279-patarimai-kaip-saugiau-atlikti-pirkimuspardavimus-elektronin%C4%97je-erdv%C4%97je/#entry1846969. o apgavisčių po to dar daugiau pasidarė :D

Vapšė nėra jokios gudrybės jog nebūtum apgautas. Reik pakratyt makaule jog suprastum, jau paminėjau temoje kaip nelikti apgautam

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

Vapšė nėra jokios gudrybės jog nebūtum apgautas. Reik pakratyt makaule jog suprastum, jau paminėjau temoje kaip nelikti apgautam

Dažniausiai tokie pasigauną apgauti aš juos vadinu "sampiniai", kurie be savo sampo nežįno kas yra google ar apskritai paieškos systemą ir pakimbą ant imposterių. Nekalbų apie visus, bet dažniausia tokie ir būną :D

Eik Namo

(redaguota)

Dažniausiai tokie pasigauną apgauti aš juos vadinu "sampiniai", kurie be savo sampo nežįno kas yra google ar apskritai paieškos systemą ir pakimbą ant imposterių. Nekalbų apie visus, bet dažniausia tokie ir būną :D

Va būtent :D Sampiniai sampinius scamina :D

Bet kad labiausiai gadina nervus, jog čia labai daug atsigavusių, čia nebepakursi temą biškį apie pošlą gyvenimą, iškart "Vaikas, tylėk" ir pnš. Pamenu jog čia ankščiau apsilankydavo neblogų žmonių, kurie mato gyvenima ne prie pc, tokie mldc... O dabar, kai priviso čia visokių žiurkių (vardų neatskleisiu), vis daugėja, nebėra čia prasmės kariauti su jais, bet labai knieti porą biškį praspirti, tiek virtualiai tiek realiai  :soka:  

Šauni tena (y). O šeip vienas čiuvelis mane pradėjo ddodosinti sako sumokėk 5e ir neddodosinsiu. Taigi užddodosin'o paskambinau tekėjams atsekė ipą, gyvenvietę ir panašiai. Jam buvo 17 metų. Ir jis tas pats dabartinis sng.lt samp projekto savininkas Cal'Work, dabar kitu nick'u užsivadinęs. Prisidirbo ir viskas. O šeip nariai tikrai krenta į žemę. Grąsina ddodo's programomis ar čia yra normalu? Čia išviso absurdas.

Juokas ima :D 5€ nebedosinu xD

Vpš neikit pirmi niekada, imi žinomą tarpininką ir ramu. Jei nesutiks imti reiškia scamint norėjo..

Na nebūtinai. pvž aš nelabai noriu ten žaisti su tuo tarpininku, ne tai užima 3x laiko. Ir šiaip, prieš pirkdami reiktų panaršyti internete apie jį

Štai kokie vaikai įsiveise sg svetaineje: http://imgur.com/a/TFdAu

Pasiūsti į visas puses, ir ignorą, atsibos jam. :)

Redaguota , nario Dark Side

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

(redaguota)

Čia kažkas nori tvarkos, na galiu pasakyt jos čia nebus kol nebus išrinkti ir atsidave šiam darbui asmenys. Administratoriai atostogauja, kadangi tai buvo išrinkti buve moderatoriai, jų galiojimo laikas jau pasibaigęs, visiškai nebėra noro jiems dirbti. Moderatoriai išrinkti tragiški, dalyja įspėjimus iš kairės į dešnią. Be to ar tai normalu, kad moderatorius gavęs šiek tiek spaudimo, bėga iš posto? Taip pat forume yra korupciją, administratoriai saugo moderatorius ir daro nuolaidas jiems, nes žino kad teks naujus rinkt, o tada dar daugiau darbo. Viskas žiūrimą į gana kvailas situacijas, stengiamasi provokuoti žmogu, o tada dėt įspėjimą. Ogi galima daugiau skirt dėmesio tiems kurie čia scamina žmones. Žodžiu čia yra graudu su tokiais administratoriais ir moderatoriais.

Redaguota , nario #Nobody0

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3767 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...