Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3400 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
(redaguota)

Nežinau kodėl Mariau, bet tu toks keistas žmogus, turėjai broadway nu tai gerai susitvarkyk vėl iš naujo viską, gi sakei geras projektas bus, taip ir nestartavo, pats kaltas, kad Karolį išmetei.

Pirma, pats išbūk/išsilaikyk projektą 6 mėnesius (kaip aš) ir tuomet man kažką čia aiškink. Aš kaltas? :D Ir ar aš nuvyliau visus bendruomenės narius ant pačio serverio starto, kurdamas naują modifikaciją, apart baigęs senąją? Kas jau kas, bet aš uždariau projektą ramiu veidu, nes prie jo žlugimo neprisidėjau, padariau ką galėjau ir nuo šiol aklai žmonėmis nebe pasitikiu. Man pačiam labai įdomu, kaip tu tą projektą „išlaikytum“ būdamas mano situacijoje, tikiu, kad būtum palūžęs net tada, kai sunkiai ieškojome gerų mapper'ių, kurių paieška užtruko kažkur mėnesį.

Vėl kursi projekta mariau ? :D O šiaip siūlau imt karolį atgal, jai jis dar norės.

Kursiu, juk vaikai mokydamiesi vaikščioti, pergriuvę ne vieną kartą, nesako, jog tai ne jiems (manau supratai perkeltinę prasmę :D).

Redaguota , nario JJ3OU3

Dėl bw, nepulkit ant Mariaus, ten buvo Karolio grybas. O manau su tuo kažkokiu John, Marius jį paėmė iš nevilties. Mariau laimingai tau paieškose!

Reikėjo taip ir parašyti, o ne čia per aplinkui

O šiaip, sėkmės ;)

Nepaėjo prisikabint prie žodžių ? :)

"I quit school because they have nothing left to teach me." -Albert Einstein...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3400 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...