Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3402 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
(redaguota)

Lietuvoje nelabai ką ir rasi. Man atrodo nesunku pasidaryti tas PayPal, paskui atsidaryti SEB banke sąskaitą ir užsisakyti VISA Virtuon kortelę, ją surišt su PayPalu ir bus z.a.j.a.b.y.s, visam pasaulį su ta kortele visur atsiskaitysi, kiekvienam bankomate įkišti.

Oficiali BMW SHOP

http://shop.bmw.com/en_US/lifestyle/apparel/mens-apparel/pants-shorts/page1.html

Iš treningų kelnės yra...

80142361092_A.png

Kedukai
80192289026_A.png

Ir lengvos tokios kaip striukės

80142361062_A.png

Redaguota , nario Wolfenstein

O gal yra tada audi treningų? Aš siųstis nenoriu, nes vietiniame pašte yra didelė korupcija. Vienas siuntinys iš Lietuvos atkeliavo tik po 6-7 mėnesių, o aš tiek laukti nenoriu. Dar yra buvę atvejų, kad iš vokų išvogė pinigus, bet čia jau kita tema.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3402 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...