Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5149 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikas.. Pagaliau bendraamžis, tik mažesnis mano ugis 1m 84cm :) Če tai nesupratau : "medžioju nekaltus gyvnunėlius", brakonierių turim.. :D

Aš neprokonierius medžioju tik kur galima ir kur turiu leidima :)

Nepilnamečiai medžioti negali, nebent tik varovauti...

Nenušišnėkėk jei nežinai tam skirtos teises beto aš pakankamai jau suauges , kad galėčiau medžioti tik reide tam tikru leidimu :)

Sveikas.. Pagaliau bendraamžis, tik mažesnis mano ugis 1m 84cm :) Če tai nesupratau : "medžioju nekaltus gyvnunėlius", brakonierių turim.. :D

Aš neprokonierius medžioju tik kur galima ir kur turiu leidima :)

Nepilnamečiai medžioti negali, nebent tik varovauti...

Nenušišnėkėk jei nežinai tam skirtos teises beto aš pakankamai jau suauges , kad galėčiau medžioti tik reide tam tikru leidimu :)

Kažką tu čia suki... Mano brolis medžiotojas ir aš viską puikiai žinau.. Iš kur tu ginklą gavai? Medicininę patikrą reikia praeiti be to nepilnamečiui ginklo tikrai neduoda gali neburt :) Taip pat iki 18metų reikia praeiti kelias varomines, kai praeini ir neturi 18metų tau niekas medžioti neleis ir ginklo neduos.. Ir, kad ir kaip tu besakytum, kad esi medžiotojas tai neįmanoma jei neturi 18metų-neturi ginklo, nesi garbingas medžiotojas .. Todėl neteršk medžiotojų vardo.. Būtum pasakęs, kad esi brakonierius ar simuliatorių loši būčiau patikėjęs...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5149 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...