Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3759 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Iš tiesų, tai pirmą kartą tokį dizainą koduoju, ir kažkaip tikiu, kad visko ko reikėjo nepadariau. Tai, taip, visko gali būt. :D

Seip viskas gerai cia kaip ir sukoduota, tiesiog tokio tipo dizainai buna dazniausiai responsive, kitu atveju reiketu nustatyt sakykime min-width: 1000px;, tai kaip zmogaus ekranas bus mazesnis nei 1000px, daugiau jo jau neshrinkins (nesuspaus) bus kaip paprastas static html dizainas.

Hello, U WOT M8?

Edgarai, šaunuolis ;)

graziai kalbi kreivazubi. :) Eik toliau koduot. Taip ar taip ne vien tu kreivas bet ir tavo gyvenimas. <center> ;DDD dat tag.. Primena tave

Ar tikrai? pasakyt atvirai? manau kritikuot be moki, koduot ne, paslaugas teiki nieko neišmanydamas. sakiai programuoji jau ten kad wooohoho nors iš tiesu taip nėra nes nieko apskritai nemoki nebent pradmenis, bei aš nesuprantu kaip toks nevėkšla šiame forume dar yra apskritai naikint tokius iš čia reiktu gal forumas bent normalesnis pasidarytu.

fOmeN - duok vaikiui kelia lot kiek vienas mokam bet daryt ne ;)

Iš esmės, žinojau, kad sulauksiu heiterių, bet neleisiu lengvai praslyst.

;D juokas ima paskaicius komentarus. Teikia paslaugas, bet kode betvarke didziausia... ir dar f0men (susitvarkyk kreivas rankas)... anyway gl

Esmė tame, kad tavo nei vieno darbo neesu matęs, ir tu man dar drįsti kažką sakyt, mldc. (y) Sakiau, kad pirmą kartą tokį dizainą darau, plius atiduodu nemokamai, tai tau du pasirinkimai, arba pisi iš mano temos, arba siunties ir naudoji.

71420dd3e6.jpg

Turėsi daug kuo man padėt. :D Nesuprantu responsive ir kaip jį reikia daryt, tai pls help.

Edgarai, šaunuolis ;)

Ar tikrai? pasakyt atvirai? manau kritikuot be moki, koduot ne, paslaugas teiki nieko neišmanydamas. sakiai programuoji jau ten kad wooohoho nors iš tiesu taip nėra nes nieko apskritai nemoki nebent pradmenis, bei aš nesuprantu kaip toks nevėkšla šiame forume dar yra apskritai naikint tokius iš čia reiktu gal forumas bent normalesnis pasidarytu.

fOmeN - duok vaikiui kelia lot kiek vienas mokam bet daryt ne ;)

Ačiū, Donatai.

cleanlogo.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3759 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...