Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3304 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ar kad greičiau miksėtų posūkiai reikia sugadinti bent vieną posūkio lemputę ar užtenka ją išimti? Ir ar greičiau mirksėtų, jeigu būtų sugadinama/išimama šone esanti lemputė ar būtina tai padaryti lemputei esančiai priekyje arba gale?

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

• ,

Kur tu skubi? :DDD Ir išvis kam tau to?

Jeigu turi omenyje sakydamas kur skubi, kad tipo praleistų ir t.t. tai ne, čia tiesiog dėl vaizdo reikia tokio dalyko. Nu aš tokio dalyko nedaryčiau paprastam važinėjimui, o atitinkamoms reikmėms čia.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

(redaguota)

galines lempas sukeisk su posukiu pamatysi kaip greit mirkses :D

Čia pokštas?

Tu čia išvis apie ką?

Reikia, kad taip mirksėtų:

1037us.gif

Redaguota , nario O.R.E.G.O.N.A.S.

(redaguota)

Mano pirmoji masina buvo opel astra 1996 tai kai posukio lempute perdege kita mirksejo dvigubai greiciau, tas pats butu ie jei ja isimtum manau:) tiesa oplis turejo tik priekyje ir gale, ant sono nebuvo tai nezinau ar sonine turetu itakos

Redaguota , nario Rmbdeivis
(redaguota)

Mano pirmoji masina buvo opel astra 1996 tai kai posukio lempute perdege kita mirksejo dvigubai greiciau, tas pats butu ie jei ja isimtum manau:)

Uztenka vienai is lempuciu neveikt ir kitoj pusej esancios abi mirga greiciau tai nesvarbu ar priekyje ar gale

O išėmus lemputę ne iš priekio ir ne iš galo, o iš šono mažą irgi greičiau mirksės?

Lemputės pavyzdys:

Sidemarker035.jpg

Redaguota , nario O.R.E.G.O.N.A.S.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3304 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...