Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3293 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Žiūrau čia tik vaikai komentuoja ir verkia...oi kaip jums blogai dabar neis cheatint išėmė gold apple ką dabar daryti pilnų stack negalėsit turėt.Šaunuoliai mojang taip senai reikėjo.Ir dėl to pvp viskas čia čiki piki vaikai nespamins su tuo pvp išmoksit naudot ir pamatysit kaip gerai bus.Dar pasiimsit skydą ir visus dominuosit nebus taip,kad atsistoji ir spamini pelytę kol suluš dabar bent įdomu bus kovot su skydo uždengimu ir tuo cool down kardo.

• Teigiamai 1

add4f35516d1dd247a3cb7217e118d66829.gif

Aš tai pavyzdžiui minecraft'ą ne dėl grafikų žaidžiu o ir tokios grafikos man visai netrukdo šiaip ar taip atsisiunčiu kokį texture pack'ą ir man gerai..

[/quote

Na jo apie tai nepagalvoju bet vieniem patinka minecraft kitiem ne taip jau yra skonio reikalas

ah, pamenu kaip būdavo įdomu žaist beta versiją, be visokių hungerių, aurų, sprintų, enchantų, potionų :D dabartiniai minecrafteriai išprotėtų beta versijoj :D

Tiesa sakant man gal ir būtų smagu nors minecraft'ą pradėjau žaist maždaug nuo 1.6 - 1.7 versijos. Tiesiog man visad užknisdavo tas hungeris aura išvis nežinau kas yra, o enchant irgi nevisada darau o potion'ų išvis nenaudoju :D

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Nauja versija man labai patiko, apžiūrėjau visus naujus daiktus ir panašiai.. Laukiu nesulaukiu, kuomet serveriai bus 1.9 versijos. :D

Nebūk su kitais žiaurus, ir pamatysi, kad jie irgi nėra žiaurūs.

Nothing Special..

Šiaip tai jau gali google'je rasti daug serverių su 1.9 versija :).

Aš kalbu apie lietuviškus serverius, ir ne tuos, ten kur žaidėjų po ~300. O apie 70. :s

Nebūk su kitais žiaurus, ir pamatysi, kad jie irgi nėra žiaurūs.

Nothing Special..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3293 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...