Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3387 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi parduodu decahost.com balansa. turiu 20e balanso ir nežadu jo panaudoti, taigi jei kam reikia balanso pakvieskit mane į skype: gaga15 Šioje hostingų svetainėja yra įvairių hostingų. Jei pirksite jums tereikės susikurti Decahost.com svetainėja savo acc su veikiančiu gmailu, o aš atsiusiu balansa į jūsų acc. 20e balanso parduodu už 15e, Būtų geriau papildymas arba sumokėta per maxima, bet sumokėjimo būda aptarsime skypėja. Na aš neįsivaizduoju kaip galėčiau garantuoti, ne visi betkuo pasitiki, taip pat nemėginu konors apgauti.

Redaguota , nario Lukas_Kybaj
(redaguota)

Pažėkit kada užsiregistraves 2012m tuo laiku žaidžiau samp ir platinau visokius lievus samp serverius betkur taip ir susirinkau tuos -rep. Būčiau nauja acc susikūres, bet ši svetaine su pakvietimais todėl atsigražinau sena. Sakykit kokių jum garantijų reik? Aš tik noriu kuo greičiau prastumt ta balansa, nes nemoku kurti ar editinti serverių, balansa užsidirbau, bet kaip ir sakiau jis man nebereikalingas

845b3232ffbe7a64d16f79335f7f2218623.png

Redaguota , nario Lukas_Kybaj

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3387 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...