Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3343 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Niekada plačiai nesidomėjau lietuviškais mapperiais, bet šiaip visada savo prioritetais laikiau tik sJobsą (mt). O iš angliškų mapperių, kas iki šiol mane stebina tai Zemas ir Kiko. 

EDIT: Kas dar tikrai mane stebina ir ką laikau geriausiu savo srityje tai Nuko, kaip geriausia interjerų mapperį. 

Redaguota , nario Quel

Iš tikro galiu pasakyti, kad tai aš.

Iš Lietuvos mapperiu, daug nežinau kas mappina bet žinau kad kai kurie mParkour darbai gražūs. K1ngo mehh tokie... eAdidas irgi gražiai tobūlėja.

Nežinau kas jis toks ar anglas ar lietuvis bet šis visai neblogai mappina, pagal mane. Tekstūras gražiai pritaiko ir objektų neprivelia. AtomicPower.

LSRP kai kur neblogų mapų yra.

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

Man asmeniškai mTėvo darbai yra originaliausi ir nėra nieko prigrūsta per daug, tiesiog jis turi tą talentą sukurti kažką tokio, kas daugumai patinka. Šiaip daug yra veikėjų, kurie gražiai mappina, bet man asmeniškai labiausiai patinka mTėvo, Quel, Lafa Marino, iDano darbai. 

Ta prasme kašis??

iDanas

Ačiū! :)

333eee661d203d0a4fa96862ac6438b3165.png

Projektas laukia jūsų http://etaGame.Lt

Irmantas_Danas rekomenduoja tai!

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3343 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...