Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3362 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Laba diena.

• Užklupo šiokios tokios problemėlės, dėl kurių pilnai negaliu vystyti projekto bei sėkmingai su juo startuoti. Kad ir kaip bebūtų liūdna aš ieškau SA-MP serverio koduotojo kuris galėtų kurti unikalią modifikaciją, o galbūt ją jau ir turėtų. Tas žmogus, turintis modifikaciją turėtų ją gan dažnokai atnaujinti bei noriai dirbti prie jos. Žmogus taptų projekto bendrasavininku, būtų „aprūpintas“ bei būtų suteiktos visos geros sąlygos dirbti pas mane ir siekti užsibrėžtų tikslų. Neieškau pasikėlusio, nebendraujančio, nedarbštaus, neklausančio kitų nuomonės žmogaus, kuris siektų naudos tik sau.

• Taip pat, asmeniškai norėčiau padėkoti Karoliui, mano senai kolegai. Su kuriuo bandėme pasiekti užsibrėžtų tikslų, bet susiklosčius aplinkybėms jų nepavyko pasiekti.

• Mano SkypeID: -

• Lauksiu pasiūlymų, iki!

Redaguota , nario Mariuswut.
  • Teigiamai 2

giphy.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3362 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...