Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3409 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

IEŠKOMAS SKRIPTERIS,

Laba diena, štai jau matote aš nebe pats skriptinsiu, aš pats mapinsiu savo projektui. Taigi ieškau sau dešiniosios rankos, kuris gerai mokėtu skriptinti. Du pagrindiniai reikalavimai - 15 metų, išmanus skriptinimas, geras bendravimas. Iš pradžių gausite projekto sąvininka, paskui jau mokėsiu tikrais pinigais.

IEŠKOMAS TAP PAT IR GRAFIKOS DIZAINERIS, tinklapio koduotojas.

Tai ieškau taip pat ir grafikos dizainerio, būtina gražiai daryti logotipus, galbūt kažka tai pakoreguotumėte ant dizaino, norėčiau jog pakurtumėte atributikos, gražių parašų. Būtina 15/14 metų, dirbti su grafikos darbais bent 1 metus, mokėti naudotis forumu, įkelti atributika. Už kurimus gausite forume ranga - Grafikos dizaineris, serveryje 3 lygio administratorių bei vip narystę. Jeigų ilgai laikysitės galbūt jau bus mokami pinigai.

KONTAKTAI

gmail: [email protected]

APIE MANE

Man 15 metų, esu iš Vilniaus. Esu Modestas, bendraujantis žmogus. Turiu gerą charakteri, esu linksmas, mandaugus, atsakingas žmogus. SA-MP žaidžiu jau 4 metus, ir štai čia pirmasis mano projektas. Tiek nenorių išsiplėsti.

Redaguota , nario Nepažystamas
  • Neigiamai 2
  • ,
(redaguota)

1. Kodėl būtina gfx'eriui būti 14 arba 15 metų? 2. Iš kur žinai, kad tavo varganas projektas startuos?

Niekam nerekomenduoju čia eiti, nes projektas neišvys dienos šviesos ir kaip matote savininkas dar nesubrendęs. 

galbut ir ateis pas tave kur katik ps atsisiunte

Iškur jūs žinot kad niekas neateis? Projektas dar tik pradeda savo veikla. Esu naujas šio projekto sąvininkas. Kas iš to jog spaudžiate tuos -rep?

Bėja aš neimsiu tokių kūrie katik PS atsisiuntę, lauksiu grafikos darbų parodymui.

O kas dar jums pasakė kad męs vargani? Isitikinę jog projekto skripteris dirbss su grafikos dizaineriu, bus mokami pinigai kas neaišku? Pirmasis mano projektas, viskas bus su laiku.

Žmonės, prieš rašant komentara dėl tų dizainų, rangų forumo argi vlkg nestartavo šauniai? Tai ir męs galim startuoti, jeigų palaikysit mus, komentuokit kritikuokit mano pirmas projektas, argi negaliu išbandyti savo jėgų?

Redaguota , nario Nepažystamas
  • Neigiamai 1

Iškur jūs žinot kad niekas neateis? Projektas dar tik pradeda savo veikla. Esu naujas šio projekto sąvininkas. Kas iš to jog spaudžiate tuos -rep?

Bėja aš neimsiu tokių kūrie katik PS atsisiuntę, lauksiu grafikos darbų parodymui.

O kas dar jums pasakė kad męs vargani? Isitikinę jog projekto skripteris dirbss su grafikos dizaineriu, bus mokami pinigai kas neaišku? Pirmasis mano projektas, viskas bus su laiku.

Kokia jam varke daryti jei pvz. nera garantiju jog uz darba bus atlyginta.

Kokia jam varke daryti jei pvz. nera garantiju jog uz darba bus atlyginta.

Iškur žinai kad nėra? Aš ne koks melagis ar išsigimėlis, apgavęs nesu nei vieno todėl man poxui jeigu su savo kitais acc prispaudinėsit -rep, o šeip nepatiks ir nežaiskit parduosiu projekta, kiti susikurs.

NESIGADINU REPUTACIJOS, TEGUL DRAUGAS KURIA TA PROJEKTA, atiduotas viskas rakinam tema.

Iškur žinai kad nėra? Aš ne koks melagis ar išsigimėlis, apgavęs nesu nei vieno todėl man poxui jeigu su savo kitais acc prispaudinėsit -rep, o šeip nepatiks ir nežaiskit parduosiu projekta, kiti susikurs.

NESIGADINU REPUTACIJOS, TEGUL DRAUGAS KURIA TA PROJEKTA, atiduotas viskas rakinam tema.

Jeigų ilgai laikysitės galbūt jau bus mokami pinigai.

Tai matosi jog nebus mokama is karto uz darba nera jokiu garantiju

va toks ir projektas butu buves vienas savim nepatenkitas zmogus parase neigiamu komentaru ir tu jau atidavei projekta draugui :D

(redaguota)

Nerekomenduočiau jungtis prie šio „projekto“, kadangi jį kuria mažametis vaikas (ir jam tikrai ne 15, girdėjau balsą savo Team Speak serveryje). Negavęs mano projekte skilčių moderatoriaus, apsiverkė ir iš to sielvarto galvoja sukurs kažką įspūdingo, graudu ir tuo pačiu juokinga. :D „Sėkmės“, cypliau (tik nedėkok atsakyme, nes čia sarkazmas, jeigu nesupranti, pasigoogle'ink, ką jis reiškia). Btw, kada ateisi į TS'ą pakalbėti, Vilniaus vierche? :D

Redaguota , nario Mariuswut.
  • Teigiamai 1

giphy.gif

Nerekomenduočiau jungtis prie šio „projekto“, kadangi jį kuria mažametis vaikas (ir jam tikrai ne 15, girdėjau balsą savo Team Speak serveryje). Negavęs mano projekte skilčių moderatoriaus, apsiverkė ir iš to sielvarto galvoja sukurs kažką įspūdingo, graudu ir tuo pačiu juokinga. :D „Sėkmės“, cypliau (tik nedėkok atsakyme, nes čia sarkazmas, jeigu nesupranti, pasigoogle'ink, ką jis reiškia).

Aš pas tave net nepildžiau į skilčių moderatorius melagi, šiandien dar pats floodinai į skype. PS IŠMOKYT SKAITYT KAS PARAŠYTA.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3409 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...