Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3774 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Is motinines galesi suzinot siuo atveju tik kiek slotu yra motininei, o tai galiu pasakyti as pats (2)

Nori pasakyt as durnus klausimus uzdavineju?

Motinine pasakys ne tik kiek slot'u, bet ir kokio tipo RAM'us palaiko, kokio daznio, kiek max atminties ir pan.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Nori pasakyt as durnus klausimus uzdavineju?

Motinine pasakys ne tik kiek slot'u, bet ir kokio tipo RAM'us palaiko, kokio daznio, kiek max atminties ir pan.

Motinine pati prie daznio prisitaiko, kokio tipo ramus palaiko ir kiek max atminties tai is mano procesoriaus galima suzinot (ddr3). Apie durnus klausimus nieko nesakau, dekui, kad padedi.

Tavęs juk žmogus paklausė o tu tiesiog nesugebėjai motininės numest. Jis juk daugiau apie tave nusimano ir galėtų tau pasakyti tiksliai ir greit. :D

Man jokios pagalbos jau nereikėjo, nes ramai jau išrinkti. O visą informaciją kokių reikia turiu, nes viską galimą sužinot per procesorių, tai kam jam ta motininė?

Man jokios pagalbos jau nereikėjo, nes ramai jau išrinkti. O visą informaciją kokių reikia turiu, nes viską galimą sužinot per procesorių, tai kam jam ta motininė?

Yra motinines, palaikancios ir DDR2 ir DDR3. Paziureciau kaip tu per procesoriu suzinotum, kokie ten RAM'ai ideti. :D Ka jau sakyt apie dazni..

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

(redaguota)

Per viena svetaine parodo. Pagal tai ir pirko mano draugai

Nu ir parodo, kad palaiko ir DDR2 ir DDR3. Ir kas?

Zinociau tikslu MB modeli, galejau pasiulyt kokio tipo/daznio/atminties RAM geriau nusipirkt kad ir nepermoket, ir nenupirkt per silpnus.

Aukso viduriuka galejau pasiulyt, o ne "aj, turetu sitie veikt.."

Redaguota , nario Vadila

Nu ir parodo, kad palaiko ir DDR2 ir DDR3. Ir kas?

Zinociau tikslu MB modeli, galejau pasiulyt kokio tipo/daznio/atminties RAM geriau nusipirkt kad ir nepermoket, ir nenupirkt per silpnus.

Aukso viduriuka galejau pasiulyt, o ne "aj, turetu sitie veikt.."

Ką tu čia nusišneki, sakau nebereikia pagalbos tai ir nereikia, reiškiasi, kad nusipirkau. Pirkau ne pagal savo nuomonę, o pagal 1 forumiečio nuomone kuris tikrai nusimano ir kompiteristo nuomonę.

Aš nesuprantu ko dar tau reikia jei viskas čia surašyta? : http://ark.intel.com/products/53428/Intel-Core-i3-2130-Processor-3M-Cache-3_40-GHz

Ką tu čia nusišneki, sakau nebereikia pagalbos tai ir nereikia, reiškiasi, kad nusipirkau. Pirkau ne pagal savo nuomonę, o pagal 1 forumiečio nuomone kuris tikrai nusimano ir kompiteristo nuomonę.

Aš nesuprantu ko dar tau reikia jei viskas čia surašyta? : http://ark.intel.com/products/53428/Intel-Core-i3-2130-Processor-3M-Cache-3_40-GHz

Šiaip Vadila irgi turi nemažai žinių šioj srity ir iš dalies sako tiesą, jog reikia atsižvelgti į motininę. Bet dabar yra taip, kad DDR3 kainos yra tikrai žemos ir bent jau 1a.lt parduotuvėje 1333MHz dažnio (ar mažesnio) RAM'ai yra brangesni, negu aukštesnio. Išvada ta, kad nerik ieškoti optimaliausio varianto, nes optimaliausias, šiuo atveju, pigiausias variantas :D. Mano nuomone, tai ir aukštesnio dažnio RAM'ai turėti veikti su to dažnio nepalaikančia motinine ir procesoriumi.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3774 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...