Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

aprasymas sng.lt


Just_Help

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2989 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

 
 
Sveiki,
 
Laikas pristatyti ir vel nauja projekta - sng.lt. Projekto pradininkas bei ikūrejas - Deividas(Cal_Work). Deividas yra užsibrežes viena tiksla - surinkti linksma bei ištikima sa-mp bendruomene. Jis nenori sumūšti Lietuvos rekordu,jis nenori uždirbti sau pelno,jis nenori tapti #1 Lietuvos savininku. Būkite visi kaip Deividas !
 
Darbai kuriuos galesite dirbti,
 
evI6wIq.png
Policija
Viena iš dvieju teisesaugos šaku,kurios tikslas yra vienas - užtikrinti sauguma mieste. Policija dažniausiai mieste vykdo reidus,tikrina mafijozus ar/ir kitus žaidejus del galimai turinčiu narkotiniu medžiagu.
eKrbBKg.png
Gelbetojai
Kaip ir reliame gyvenime yra darbas - Medikai. Tačiau mes naudojame kitoki darbo pavadinima - Gelbetojai. Gelbetojai gelbeja žmones nuo mirties,juos gydo. Mafijoms/gaujoms Gelbetojai yra išties naudingi per grobimus,kadangi Gelbetojai tikrai nemažai gali užsidirbti.
GMU9Qh3.png
Fūristai
Na ir pagaliau vienas iš pelningiausiu darbu projekte. Jei esate ramus vyrukas,kuris nenori šaudytis,dalyvauti veiksmuose ir t.t,fūristai jums pats geriausias darbas. Už važinejima nuo taško A iki taško B galite užsidirbti išties nemažai.
Mat9oNp.png
Mechanikai
Puikus darbas tiems kurie gyvenima nori tapti mašinu taisytojais. Aiškus,virtualioje erdveje viskas yra paprasčiau,todėl paplušeti jums čia nereikes.
DyIU4TA.png
Prekeiviai
Nelegaliausias darbas projekte. Jeigu nemėgsti teisesaugos tai šis darbas tau padės juos panervuoti. Tačiau saugokis,nes kartais gali būti sučiuptas ir netekti visko,o galbūt pasedeti ir kaleime
MrMhY2q.png
Taxi
Paprastas darbas,kuriame reikia važinetis nuo taško A iki taško B. Pinigai priklauso nuo keliones ilgio,o galbūt ir klientas jums duos arbatpinigiu.
eU84vVg.png
S.P.T
Antroji teisesaugos sritys,kuri daro anti-terroristines operacijas t.y veržiasi į mafijų/gaujų bazes,daro šturmus,gan dažnai tikrina žaidejus ir jų mašinu bagažines.
---
Vairavimo mokykla
Kaip ir kiekviename projekte yra būtina išsilaikyti teises norint dirbti darbe. Norint išsilaikyti teises,privalesite atvykti į Vairavimo mokykla. Ieje į vidu,nueisite ant "icon'o" ir pradesite laikyti teorijos testa. Išlaike teorijos testa galesite eiti į aikštele pralaikyti vairavima,praeje vairavimo tam tikroj aikšteleje,keliausite į miesta. Atsiminkite jog būtina atsisedus į automobili ivygdyti svarbiausius dalykus(užsideti dirža,isijungti šviesas)
---
Namu sistema
Nusipirkt nama,reikes tureti nui 500k iki 2mil pinigu,priklausant koki nama noresite pirkti. Nusipirke nama,galesite pinigus pasideti namuose,pasigydyti namu viduje. Jei nebenorite namo,galesite parduoti serveriui arba žaidejui. 
---
Grobimu sistema
Serveryje bus dvi gaujos. Kiekviena gauja tures po 14 zonu(8 ir 8),užgrobus zonai bus per abeju gaujų racija pranešta kad jūsų zona grobiama,ir turite 5 min ja atgrobti. Atgrobus gausite pinigu,o pralaimejus kiekvienam grobusiam ar negrobusiam bus atimti pinigai. 
Gaujų yra dvi - Sindacco ir Forelli
---
Transportas
Iš viso mašinu galesite tureti - 2. Norin tureti 3,tūresite nusipirkti papildomas privilegijas už realius pinigus.
---
www.sng.lt
ts.sng.lt
Serverio IP: samp.sng.lt

Sekimas rekordo 19:00/Premijos
Redaguota , nario Criminal
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pastebėjau visi ta Tawk.to pagalbos centra naudot pradėjo :D oj tie Lietuviai kopijuotojai pavidoliai :D

Tawk.to pradėjo naudoti visi tada, kai doher*y.** įsidėjo.

Tiek daug gramatinių klaidų ,kad net nesinori eiti į tinklapį

Pamatysi platinta dizainą, daugiau nieko :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Hmm, įdomu įdomu.

Matosi jog pačioje pradžioje dar rašei naudodamas lietuviškas raides, tačiau pačiame gale jau pradingo tavo raštingumo žinios, tad pirmas mano patarimas, niekada neskubėk ir visuomet būsi pirmas! Antras patarimas būtų toks, visą laiką kaip parašai, pasiskaityk ką parašei, nes čia tu prirašei tokių nesąmonių, kokias tik visiškas nevykėlis galėtų rašyti, pavyzdžiui:

Mafijoms/gaujoms Gelbetojai yra išties naudingi per grobimus,kadangi Gelbetojai tikrai nemažai gali užsidirbti.

Kaip suprasti šį sakinį? Sakinio pradžia eina apie vieną mintį, o pabaigoje pasirodo jau kita mintis.

Sekantis žingsnis kuris labai įstrigo, tai tavo aprašymas apie "Vairavimo mokyklą".

Kaip ir kiekviename projekte yra būtina išsilaikyti teises norint dirbti darbe.

Kodėl tu teigi jog kiekviename projekte, būtina išsilaikyti teises norint dirbti kokį nors darbą? Juk yra projektų kuriuose yra darbai kuriems nereikia teisių. Ir šiaip manyčiau jog kažką naujo galėjote įdėti į "Vairavimo mokyklą" kadangi, tai vienas iš lengviausių šaltinių kuriame galima prigalvoti įvairiausių dalykų.

Toliau einam prie "Prekeivių", tu rašai:

Jeigu nemėgsti teisesaugos tai šis darbas tau padės juos panervuoti.

Pasižiūrime į kitaip sakant "Dylerio" darbą realybėje. Dylerio(Prekiautojo) darbas yra skirtas tam jog žmogus galėtų nelegaliai užsidirbti pinigus ir jis tikrai skirtas ne tam jog nervuotų teisėsauga, tai kažkoks vaikiškas išmanymas. Aplamai pats žodis "Prekiautojas" yra netikslus, nes jeigu aš prekiausiu mašinomis, tai aš jau skaitysiuosi nelegalia veikla užsiimantis asmuo? Keistai čia tikrai.

Ir aplamai žmonės, kur jūsų fantazijos. Geram projektui reikia tik fantazijos, kuri būtų nukreipta į logišką pusę. Aš nesuprantu arba jums yra nuo 10-13 metų arba jūs esate nemąstantys žmonės, o jeigu jau tokiais esate, tuomet manau būtų vienas prašymas nuo daugelio žmonių "Nelyskite į kūrybinę veiklą".

Nori smerk, nori gerbk, tačiau išsakiau savo nuomonę į kurią manau ateityje turėtum atsižvelgti. 

Redaguota , nario KSoorak`
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2989 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...