Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5597 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi taigi buvau jau įlgam palikęs Counter-Strike pasauli ir pats nenorėjau grįžti kažkaip sakau geriau būs prie SA:MP tai pradėjau mokintis SA:MP Pawno kalbos ir MTA. Taigi išmokau normaliai. Bet kažkaip ir sumasčiau kad jau užtenką prie to SA:MP sedėti nes tikrai jau pabodo. Ir kažkaip sumasčiau grįžti prie Counter-STrike - Šio žaidimo serverius kuriu tikrai pakankamai gerai nes prie cs praleidau 3 ar 2 metųs 1 metųs šeip žaidimui daugiau visus serverio kūrimui. Taigi jog ir vėl grįžtu ir gal ir po kiek laiko sugalvosiu sūkurti ir cs serveri ar ką nors kitką smagaus ką nors naujo ką nors įspūdingo.

Mano Nick Buvo ant cs: Baldukas

Dažniausiai žaisdavau Frukai.net serveriuose. Jail Break

Dabar žaidžiu cs.silent.lt:27015.

Ir pats buvau sukures serveri ir tikrai pasiekiau to ko pats nesitikėjau ir tadą palikau cs pasauli. Taigi aš vėl grįžtu.

SA:MP Visiškai nepasitraukiu tiktais pailsiu ir jei kursiu SA:MP servą tai padarau per dieną tiek kiek pats esu suplanavęs ir eisiu Cs. Bet manau laiko jau žaidimanms mažiau skirsiu nes jau pavasaris ir į lauką norisi ir t.t. Tai vą aš ir vėl grįžtu aš ne toks populiarus ir esu, bet ir kitur žinomas esu buvęs daug projektu bet beveik visi usidare dabar po tiek laiko. Mano skype'j prašidavo visi mano pagalbos per dieną ateidavo gal kokie 10 Sms'u kad padėčiau (Nesigiriu tik pasakau). Tai vat grįžtu :D Jau daug kąrtu kartojau kad grįžtu tai nekrepkit dėmesio :D Kažkaip pats nesįtikėjau, kad grįžiu.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...