Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Quel - SanFierro Ocean Flats remake (Gang hood's)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3365 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Siulytum man nesireiksti? Kaip as galiu nesireikst, jeigu mano idejas kopina, mappingus rippina? Tu irgi tyletum?

http://prntscr.com/a6xaufhttp://prntscr.com/a6xbcf http://prntscr.com/a6xbko Va jo naparnikas rasineja, gaila su Queliu nera.

1. Sudo verti irodymai neaisku nei kas juos parase ir isvis kas cia susije *Myliu SuperGames.lt* zmogus ido paklause ..Daugiau irodymu pateik pries kazka sakydamas...

2. Tai kaip jau kazkam sakiau jei tu kazka padarei kodel to negali daryti? Argumentuok...Zmogus tarkim sukuria lietuvoj reta dalyka tarkim Role Play serveri ir jeigu as dabar pradesiu irgi kurti Role Play projekta as irgi jau busiu smeiziamas del to jog pavogiau ideja???

Isvada : Maziau verk del zaidimo zmogus nori ,zmogus daro ...Prisikuret pasaku vieni ant kitu studami .Jei tu bijai jog pakenks tam tavo projektui tai konkuruok kitais dalykais , o ne verkdamas kad kazkas kazka panasiai padare juokingai atrodo

Peace

• Teigiamai 1
(redaguota)

Pirma mintis buvo pamačius map'ą "Ocean Flats block #1" - MaC'o map'as. Garantuotai rip'as, vos ne viens prie vieno.

Iš tavęs pirma niekas nieko pirkti nei nori, nei norėjo, antra aplamai iš žemėlapio darbų pirkti niekas nieko nesiruošia, nes viską galima atlikti patiems.

O čia jau tavo pasaka. Pats planavau pirkti iš jo ne vieną map'ą, bet visi jie buvo skirti eiliniams RP serveriams, dėl ko nepavyko jų nupirkti. Taip pat siūliau map'inti už pinigus - atsisakė. Jo - MaC'o, darbai daug geresni nei tavo, ir greičiausiai kokybiškesni. "Ocean Flats block #2" bent jau man nieko neprimena ir nieko panašaus matęs nesu, gražu! O šiaip, po paskutinių tavo "prikolų" susidariau žiauriai neigiamą nuomonę. Kalbu apie mano projektui duotus MAP darbus kuriuos vėliau naudojo californiarp.

Kažkaip noro nėra parduoti vien dėl to, jog darau savo malonumui, jai ne tau, reiškia gulėtu papkėje pas mane tas darbas ir tiek. :D

P.S: Dėl Nuko iš viso nusišnekėjai. Dar pasakyk, kad tu varai geriau už jį :D

Redaguota , nario ES.^
  • Teigiamai 2

Pirma mintis buvo pamačius map'ą "Ocean Flats block #1" - MaC'o map'as. Garantuotai rip'as, vos ne viens prie vieno.

O čia jau tavo pasaka. Pats planavau pirkti iš jo ne vieną map'ą, bet visi jie buvo skirti eiliniams RP serveriams, dėl ko nepavyko jų nupirkti. Taip pat siūliau map'inti už pinigus - atsisakė. Jo - MaC'o, darbai daug geresni nei tavo, ir greičiausiai kokybiškesni. "Ocean Flats block #2" bent jau man nieko neprimena ir nieko panašaus matęs nesu, gražu! O šiaip, po paskutinių tavo "prikolų" susidariau žiauriai neigiamą nuomonę. Kalbu apie mano projektui duotus MAP darbus kuriuos vėliau naudojo californiarp.

P.S: Dėl Nuko iš viso nusišnekėjai. Dar pasakyk, kad tu varai geriau už jį :D

Gerbiu tiek tave tiek tavo projekta ,taciau nevisiskai sutinku su tavo nuomone nu gal gerai jis kazka ten pridare.Taciau diskusija buvo apie kopijavima .Ir nemanau,kad reikia zmogu uz tai smerkti jis yra tiek talentingas mapinime tiek scriptinime kiek zinau.Bet kas nesugebetu ,kad ir kaip jus sakot nukopijuoti to darbo .Todel nereikia cia sakyti kas uz ka geriau varo . Galbut jam geriau sekasi kituose mapu srityse :)

P.S nemanykit ,kad as ginu ji nes esu draugas ar pns .Mes isvis nesam pazystami taciau nematau prasme uzsisesti ant zmogaus del tokiu dalyku :) Galima ir asmeniskai issiaiskinti nebutina terst jo temu ir daryti neigiame itaka jo projektui :)

• Teigiamai 1
(redaguota)

Gerbiu tiek tave tiek tavo projekta ,taciau nevisiskai sutinku su tavo nuomone nu gal gerai jis kazka ten pridare.Taciau diskusija buvo apie kopijavima .Ir nemanau,kad reikia zmogu uz tai smerkti jis yra tiek talentingas mapinime tiek scriptinime kiek zinau.Bet kas nesugebetu ,kad ir kaip jus sakot nukopijuoti to darbo .Todel nereikia cia sakyti kas uz ka geriau varo . Galbut jam geriau sekasi kituose mapu srityse :)

P.S nemanykit ,kad as ginu ji nes esu draugas ar pns .Mes isvis nesam pazystami taciau nematau prasme uzsisesti ant zmogaus del tokiu dalyku :) Galima ir asmeniskai issiaiskinti nebutina terst jo temu ir daryti neigiame itaka jo projektui :)

Jaučiu ne taip mane supratai. Aš nebuvau pasakęs, kad jis yra blogas map'eris, taip pat aš nevertinau jo kaip gerą kopijuotoją. Aš matęs praktiškai visus jo MAP darbus, ir turiu su kuo palyginti. O lyginau jį su kitais, kaip ir jis kitus. Tai tiesiog mano nuomonė. Komentarų apie map'us kitame projekte norėjau pasakyti (gal ne visai aiškiai išsireiškiau), kad nenustoja manęs stebinti (blogąja prasmė). Be to, aš nesu ant jo užsisėdės, man nusispjauti, ir ne tokių matęs. Bet dėl MaC'o tai jis klysta arba tiesiog meluoja, kas man nepatinka. Redaguota , nario ES.^

Jaučiu ne taip mane supratai. Aš nebuvau pasakęs, kad jis yra blogas map'eris, taip pat aš nevertinau jo kaip gerą kopijuotoją. Aš matęs praktiškai visus jo MAP darbus, ir turiu su kuo palyginti. O lyginau jį su kitais, kaip ir jis kitus. Tai tiesiog mano nuomonė. Komentarų apie map'us kitame projekte norėjau pasakyti, kad nenustoja manęs stebinti (blogąja prasmė). Be to, aš nesu ant jo užsisėdės, man nusispjauti, ir ne tokių matęs. Bet dėl MaC'o tai jis klysta arba tiesiog meluoja, kas man nepatinka.

Dabar supratau :) Meluoja kuris ? MaC'ás ar Quel ?

(redaguota)

Tai, kad labiausiai putuojasi tu čia, nors taves tas neliete :D

Quel - Dėl tų pirkimų irgi labai, ir net labai klysti. Jei nežinai, na geriau būtų buve tiesiog patylėti.

True.

Dabar supratau :) Meluoja kuris ? MaC'ás ar Quel ?

Quel.

Redaguota , nario HKS Mapper

RobertasHks

(redaguota)

Detro, kas tu toks ? 0.o Pasakysiu trumpai. Nenoriu rytis čia su 20 žmonių dėl to, jog kažkas kažkam yra panašu vienas į kitą. Bet niekada, niekada nesistengiau kažko kopijuoti, kai pramokau savarankiškai pridėti objektą prie objekto ir pagaliau atvėriau savo fantazijai duris. Po šiai dienai, tai dariau aiškiai ir gražiai (Man mano darbai ir mintys yra geros, ne dauguma Lietuvoje aplamai kažką sukuria tokio, kaip aš, MaC, Nuko, sJobsas (jai dar mappina)). 

Visas šitas darbas yra padarytas visiškai nuo nulio, nei žiūrėta kas yra MaCo darbuose, nei dar kas. Užsipuolėt kaip debilai dėl to, kad toje pačioje vietoje yra sukurtas tas pats darbas. Tą prasme, jai dabar aš sukuriu policijos departamentą, o iškart po kelių dienų, toje vietoje sukuria dar kažkas - irgi policijos departamentą. Tai kaip tu tokį asmenį pavadinsi ? Irgi tas, kuris pasisėmė tavo idėją ? Jus ten projektų savininkai GRP ar RPG *Myliu SuperGames.lt* išvis irgi pisat vienas kitam protą, kad va pas tave yra truckerių sistema, tokia kokia yra ir pas mane ? Tai va atšokit bachūrai, atvėskit. Juolabiau, kad tai gaujų rajonai, jie išvis iš esmės yra visi tokie patys, visi vienas su kitu identiški. Kiekvienam ROLEPLAY pasaulyje yra žinomas dalykas, kad projektuose vietos labai retai keičiasi, kad jai tarkim čia yra mechanikai - reiškia penki projektai iš eilės ten padarys mechanikus ir niekas nesigilina, kieno buvo pirma idėja padaryti būtent ten mechanikus. Jezz.. 

Tau duoti darbai buvo nemokamai, nors tu man ir siūlei pinigus. Atvejis, jai pinigai būtu iš tavęs paimti, savaime aišku darbai nebūtu naudojami kažkur kitur, jie išvis niekur nebūtu naudojami. Bet jų atsisakiau, užuot daviau darbus nemokamai tau - naudoti juos sau. Pats matai, kad CARP projekto daugiau nebėra, ankščiau ar vėliau vistiek jis užsidarytu, tai yra ROLEPLAY projektų Lietuvoje paradoksas. Tai reiškia, kad kai jis uždarytas, tu va juos gali laisva mintimi naudoti. Išpūtei burbulą iš tokios mažos gumytės. Aš daviau, džiaukis - gavai nemokamai, GAVAI kuomet dabar tie darbai niekada niekur nebus panaudojami. Tai padariau savo noru vis gi ir tu už tai, kad atidaviau nemokamai smerki mane, nors nei karto nepaminėjau apie tai, kad darbus turėsi tik tu vienas ir tik tu galėsi naudoti juos, kai turėsi perkelta savo projektą į LS miestą. 

Atsičiuchinkit. Neatrašysiu daugiau nei vienam šitoje temoje, nes pavargau su kiekvienu dalbajobu lietuviu ginčytis dėl nieko. Patinka MaC'as - pirmyn, pisk protą jam, kad tobulėti. Aš padariau taip, kaip to norėjau ir kaip man pavyko ir nematau tame problemos. Gal aš lygiuojuos į MaC'ą ? Gal aš lygiuojuos į dar kažką - BET NE. MaCas mapperis jaunesnis negu aš, taip jis pranoko, taip jis padarė tą ir ana. Puiku, šaunuolis. Bet man proto pisti nereikia, kuomet patys toje srityje nenusimanot ir patys nepadarot bent jau taip, kaip padarau aš. (Kalbu apie ES'ą dabar.). Ir ESai, jai nežinai situacijos, nachui tu čia rašai ? Apie pirkimą kalbu. Jis čia aplamai rašo, kad kodėl Edgaras pasiemė iš MaCo idėją su gov, kai tiesiog tipo galima buvo nupirkti nes finansai geri - aš paaiškinau, kad iš MaCo pirkti niekas nieko nežada (Iš savo pusės, o ne apie visus kalbu, kad ir tave.). Tada, kas čia dar, va Nuko, kuris vėl iš lempos išdygo čia. Pasakiau, kad man nereikia pisliavos iš jo chebros, t.y. ten Nuko su Macu sutaria ir t.t. draugai forever karočia. O kad nuko už mane geriau mappina, čia ir taip aišku, aš aplamai INT mappinu retai, nėra čia ką su kuom lyginti ties INT reikalais. 

Norėčiau, kad tema būtu užrakinta, nes čia be tokių protingų, kitaip pasakius išsiduodančiu save už protingą asmenybę dar daug atsiras ir pagins vienas kita. Jėzau, jai neturit ką veikt, tai bent jau man antradienio vakaro negadinkit. 

Redaguota , nario Quel
  • Teigiamai 4

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3365 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...