Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4383 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ir vėl... Gal tu tiesiog mesk viską? Toliau dar daugiau problemų bus...

Uzsikisk vaike ir ne taves klausiu *Myliu SuperGames.lt* as klausiu kitu dapisai *Myliu SuperGames.lt* su savo tom nesamonem....pas mane nejo pakurt tai issiaiskinau pats tu net nebutum to sugalvojas ...

Pirmas tikslas:

5 +Rep'ai. [+]

100 FLT. [+]

40 Post'ų. [+]

Laba diena.

Taigi šiandieną reikėtu šiokos tokios pagalbos.

Aš turiu visus serverio failus ,bet man trūksta 64 bitų serverio consoles (paleidėjo) arba dar kokia nors išeitis yra kad veiktu ??

Už pagalba 2x +rep.

@Echo off
"C:\Program Files\Java\jre6\bin\java.exe" -Xms1024M -Xmx2048M -jar craftbukkit.jar
pause

Va, Xms ir Xmx gali keisti, čia nustatai kiek RAM'ų skiri servui, dabar nustatyta nuo 1024 Mb iki 2048 Mb bei persivardink bukkit'o pagr. failą į craftbukkit (Be jokių 1-0-0 ir pnš.)

SkyLandCRAFT In Progress... - 70% done...

Uzsikisk vaike ir ne taves klausiu *Myliu SuperGames.lt* as klausiu kitu dapisai *Myliu SuperGames.lt* su savo tom nesamonem....pas mane nejo pakurt tai issiaiskinau pats tu net nebutum to sugalvojas ...

Jau juokinga daros ginčytis su tavim. Vaike? Nu jei septyniolikmečiai tau "Tikram Vyrui" yra dar vaikai, tai tada taip, aš vaikas pagal tave... Ir rimtai apsvarstyk mano pasiūlymą apsilankyt pas psichologą, nes tau rimtai ne kažką su nervais...

pas mane nejo pakurt tai issiaiskinau pats tu net nebutum to sugalvojas ...

Čia nėra kam nesigaut.. Parsisiunti Bukkit'o pagr. .jar failą, jį įjungi, kad susigeneruotų kiti failai (plugins folder'is, server.properties ir t.t.), kai visi failai atsirado, eini į task manager'į ir kill'ini javaw.exe procesą, tada atsidarai bet kokį teksto redaktorių, susirandi googlėj bukkit'o servo paleidimo kodus, yra vienas 32 bit'ų OS'ui, kitas 64 bit'ų, kurio tau reikia nusikopijuoji į teksto redaktorių, ten dar pakeiti craftbukkit-1.0.0-SNAPSHOT.jar į tiesiog craftbukkit.jar, nes kartais neatpažįsta command prompt'as ženklų ir neranda failo, tada ir patį craftbukkit-1.0.0-SNAPSHOT.jar failą pakeiti į craftbukkit.jar ir viskas, paleidi serverį.. Čia yra pati lengiausia dalis kuriant serverį, sunkumai kils kai reiks 30~80 pluginų derint, kad jie stabiliai dirbtų, nes dažnai tarp savęs pjaunas atlikdami panašius procesus, tada reik patį plugin'o kodą koreguot, o to be JAVA kalbos pagrindų nesugebėsi, nebekalbu apie 60~100 žmonių prižiūrėjimą, vds'o konfiguravimą, plugin'ų reikalaujančių mysql duom. bazių diegimą...

SkyLandCRAFT In Progress... - 70% done...

Jau juokinga daros ginčytis su tavim. Vaike? Nu jei septyniolikmečiai tau "Tikram Vyrui" yra dar vaikai, tai tada taip, aš vaikas pagal tave... Ir rimtai apsvarstyk mano pasiūlymą apsilankyt pas psichologą, nes tau rimtai ne kažką su nervais...

pas mane nejo pakurt tai issiaiskinau pats tu net nebutum to sugalvojas ...

Čia nėra kam nesigaut.. Parsisiunti Bukkit'o pagr. .jar failą, jį įjungi, kad susigeneruotų kiti failai (plugins folder'is, server.properties ir t.t.), kai visi failai atsirado, eini į task manager'į ir kill'ini javaw.exe procesą, tada atsidarai bet kokį teksto redaktorių, susirandi googlėj bukkit'o servo paleidimo kodus, yra vienas 32 bit'ų OS'ui, kitas 64 bit'ų, kurio tau reikia nusikopijuoji į teksto redaktorių, ten dar pakeiti craftbukkit-1.0.0-SNAPSHOT.jar į tiesiog craftbukkit.jar, nes kartais neatpažįsta command prompt'as ženklų ir neranda failo, tada ir patį craftbukkit-1.0.0-SNAPSHOT.jar failą pakeiti į craftbukkit.jar ir viskas, paleidi serverį.. Čia yra pati lengiausia dalis kuriant serverį, sunkumai kils kai reiks 30~80 pluginų derint, kad jie stabiliai dirbtų, nes dažnai tarp savęs pjaunas atlikdami panašius procesus, tada reik patį plugin'o kodą koreguot, o to be JAVA kalbos pagrindų nesugebėsi, nebekalbu apie 60~100 žmonių prižiūrėjimą, vds'o konfiguravimą, plugin'ų reikalaujančių mysql duom. bazių diegimą...

Klausyk gal uzteks vaikintis? Pats manau ne senelis esi...

Laba diena, noreciau paklausti tu kas ismano, kad paaiskintu viska kaip kuriami permissions, noreciau kad nerasytu pries nicka koks tavo rankas, bet kad nick pagal ranka butu atitinkamos spalvos. Reikia kad kasnors paaiskintu kaip sukurti ranka, ir prideti kas jam galima o kas ne, beto reiketu kad kas padetu padaryti kad reiketu atejus i serveri /register ir /login. Aciu kas pades tikrai atsilyginsiu +rep ir dosniai.

Sveiki, turiu problemele. Niekaip neiseina sukurti permission'a tikriausiai zinot kas tai yra, o kas nezino tai cia yra pluginas kuris sukuriai grupes ir panasiai. Nu einam prie reikalo. Tai va niekaip nepasidaro tos grupes gal kas padetu atsidekociau +2rep ir vipu ar moderatoriumi serverio.

P.S Prie serverio juktis galima tik su Hamachi nes serveris neturi hosto jis neseniai pradetas kurti ir zaidimo pasaulis dar kuriamas. Bej cia truputi ne i tema :D turime ir SA:MP serveri nuo nauju metu Samp serveris bus su hostu. :P

Tai KVIECIAME Prisijungti!!!! :liuxas:

Mano Skype: gameriukas1

As dar ZALIAS :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4383 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...