Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4379 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Svečias

Čia ne pluginas,o permissionai,yra pamoka kai juos sukūrti. ;)

Sveiki, taigi man istiko porblema jungiantis i servervi. Sukuriau serveri su hamachi naudojausi sita pamoka http://www.supergames.lt/minecraft-serverio-pam/tutorial-minecraft-serverio-k-rimas-t37352.html kai paleidziu serveri ligtais ten viskas uzsikrauna bent neina prisijungti vedu hamachi ip ir porta prirasau ir be porto badnzaiu bet niekaip neprisijungia MANO IP VIDINIS nors kai kuriau cs serva buvo vidinis HELP PADEKITE KODEL NEPRISIJUNGIA PRIE SERVERIO ???? :help: :help: serverio konsoleje wa ka raso

[iNFO] Starting minecraft server version Beta 1.8.1
[iNFO] Loading properties
[iNFO] Starting Minecraft server on *:25565
[WARNING] **** SERVER IS RUNNING IN OFFLINE/INSECURE MODE!
[WARNING] The server will make no attempt to authenticate usernames. Beware.
[WARNING] While this makes the game possible to play without internet access, it also opens up the ability for hackers to connect with any username they choose.
[WARNING] To change this, set "online-mode" to "true" in the server.settings file.
[iNFO] Preparing level "world"
[iNFO] Default game type: 0
[iNFO] Preparing start region for level 0
[iNFO] Preparing start region for level 1
[iNFO] Preparing spawn area: 40%
[iNFO] Done (1489746287ns)! For help, type "help" or "?"

Sveiki iskilo tokia problema kad susikuriau minecraft serveri su pluginais ir permission uzsidejau sau OPS ir kai ieinu i serveri rasau /groupset nick admin tada man raso kad tokios komandos nera nors ir isidejau permissionplus ir p2alies kas pades man tam +rep rasykite cia arba man i skypeid: edvinas12173 . Aciu Uz Pagalba Iskarto :)

WWW.RESPAWN.OFL.LT - Counter-Strike Community

Gal kas turit tokį pluginą? Kad nusiuntus sms tam tikru numerhu su kodu ir galbūt nicku ir tada automatiškai tas pluginas parašo komandą kurią tarkim esi įrašęs į koki config'ą. Panašus yra, tik su paypal'u, rašė pridės ir sms apmokėjimų sistema, bet kažkokią užsienietišką, tad gali papildomą užmokestį operatorius imt už sms į užsienį...

SkyLandCRAFT In Progress... - 70% done...

Taigi c'mon gal kas padet galit , nenorejau kurt temos padarysiu sita tema kaip help ir naujokams bus cia.

Taigi reikia pagalbos del ownblocku.

Pastatem jau visa miesta su hebra. Ir pradejau det pluginus,nenorejau uzkraut servo iskart tai galvoju veliau. Tai dabar tai isigandau ar nereiks visko perstatyt per nauja?

Gal galima esamus pastatus jau apsaugot? Labai reikia pagalbos.

Labai prasau..

ATSISKAITYMAS : 100FLT ir +rep

Eik į server.properties ir matai onlinemode true ?? tai pakeisk true į false.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4379 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...