Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3362 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

taigi po ilgo laukimo ir gan įprastų bei įspūdžio nekeliančių atnaujinimų, Valve pagaliau išleido naują operation'ą kartu su nauju... de_nuke! O taip, dauguma, bent jau kartais mėgstančių pasikapoti CS'e, laukė šio major update'o ir pagaliau ta diena atėjo :nice:!

Kas naujo:

• Naujas operation'as pavadinimu "Wildfire";
  • Iš pagrindų perdarytas senas geras de_nuke;
  • Naujas "Operation Wildfire" case'as su nauju Bowie peiliu;
  • Kiti smulkūs pakeitimai.

Kokia jūsų nuomonė? Laukėte to? Ar džiugina jus atnaujinimai?  ^_^

Detalesnę informaciją rasite paspaudę ant šio naujojo de_nuke paveiksliuko.
f1856bd3f327e39a0da757803a792cba919.png

Redaguota , nario Tautedorus
  • Teigiamai 5
(redaguota)

labai laukiau to naujo operation, bet kai naujas esu cs go(būtų buvęs pirmas mano operation), tai nuliūdau, kai sužinojau, kad operationai mokami :(

Aš jau gal porą metų lošiu, nė karto nepirkęs jokio operation pass'o ir bėdos nematau (gal šiam operation'ui išimtį padarysiu, o gal ir ne). Dar ir lošt nemoku normaliai :D.

Redaguota , nario Tautedorus
(redaguota)

Aš jau gal porą metų lošiu, nė karto nepirkęs jokio operation pass'o ir bėdos nematau (gal šiam operation'ui išimtį padarysiu, o gal ir ne). Dar ir lošt nemoku normaliai :D.

stengiuos gaut skrynių, o toliau kitas skrynias parduosiu ir bus ant to passo, bet kad negaunu nieko kolkas :D gaila, nes tuoj po kelis centus eis tos skrynios, o aš nespėsiu parduot :D

be to, kiek laiko truks operation? ir gal tie pasai atpigs iki euro ar dvejų po kelių dienų? :D

Redaguota , nario Adomaz

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3362 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...