Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3414 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
(redaguota)

Ačiū

Dabar dar serveris tvarkomas ir forumo dizainas daromas naujas yra :) biškuti atgaivinsim projektą ir pagražinsim :)

Nieko tu neatgaivinsi, kol neišmoksi scriptinti ir normalios komandos nerasi. Pats kaip savininkas esi labai neaktyvus, net į forumą per 2 neateini, o net nekalbu apie prižiūrėtoja. Bent kaip aš su Kęstu valdžioj buvom ir mūsų projektas buvo, bet forumas klestėjo, ir start'ai visada galingi būdavo, o dabar 0 aktyvumo. Gaila, kad teršiat varda, nes dabar iš eSFG.lt liko tik pavadinimas..

Redaguota , nario Exitts

76561198114317621.png

Nieko tu neatgaivinsi, kol neišmoksi scriptinti ir normalios komandos nerasi. Pats kaip savininkas esi labai neaktyvus, net į forumą per 2 neateini, o net nekalbu apie prižiūrėtoja. Bent kaip aš su Kęstu valdžioj buvom ir mūsų projektas buvo, bet forumas klestėjo, ir start'ai visada galingi būdavo, o dabar 0 aktyvumo. Gaila, kad teršiat varda, nes dabar iš eSFG.lt liko tik pavadinimas..

Nuo starto pradžios stebėjau esfg.lt tai palyginus pirminį variantą ir dabartinį pasikeitė tik mapp darbai :D kęstis per tiek laiko nieko nesugebėjo padaryt. Dar ten kaip skelbėsi, kad 8 ar kiek metų gimtadienis tai vpš nusikalba. 2011-2012 metais tik GM nupirktas buvo.

rNlFO1s.png

.Visur yra pradžia ir pabaiga.

Nuo starto pradžios stebėjau esfg.lt tai palyginus pirminį variantą ir dabartinį pasikeitė tik mapp darbai :D kęstis per tiek laiko nieko nesugebėjo padaryt. Dar ten kaip skelbėsi, kad 8 ar kiek metų gimtadienis tai vpš nusikalba. 2011-2012 metais tik GM nupirktas buvo.

Dėja klysti, SFG.av buvo berods pavadinimas, ten Kęsto buvo ir kokiais 2008 metais persivadino į esfg.  Puikiai tai žinau, nes tai antras mano serveris po sargo :D.

76561198114317621.png

Mhm įdomai tu čia parašai kad dabar projektas uždarytas yra išvis nes tiek forumas tiek serveris tvarkomas, jeigu sėdėčiau forume tada kaip serveri tvarkyti 

Netik mapp darbai bus kiti bet ir sistemos bus dauguma perkurtos, atnaujinta visas serveris bus 

Mhm įdomai tu čia parašai kad dabar projektas uždarytas yra išvis nes tiek forumas tiek serveris tvarkomas, jeigu sėdėčiau forume tada kaip serveri tvarkyti 

Netik mapp darbai bus kiti bet ir sistemos bus dauguma perkurtos, atnaujinta visas serveris bus K

Tai kaip visi savininkai sugeba bent karta prisijungti į foruma? Juk anksčiau buvo dar paleistas forumas, kiek yra tekę su Kęstu kalbėti, tai sakė jog visiškai nieko nemoki. Ir šiaip įdomus žmogus esi, pradėjai dėti visur ant mano post'u -rep, ir bloga atsiliepimą iš oro parašei, nu aš suprantu, bet paskutinis avinas esi, kad užblokavai, nes bijai. Bet nieko, ateisiu pas Tave per start'a pasijuokti, kad surinkot ~10 žmoniu.

76561198114317621.png

(redaguota)

visas projektas prasidejo nuo sfg.av tai buvo nuo 2007metų. 2011metais jau prasidėjo projektas po biški klestėti tai yra jau žaisdavo po 15 žmonių. Nors mes tik po metų mokėdavom keliais žaidėjais pagerinti rekordą nes sunkei sekėsi nuo 2013 metų mes iš sfg.av pakeitėm pavadinimą į esfg.lt o gm mes jokio nepirkom nes iki 2013 metų sena modefikacija susibugino visa su visa mašinų sistema tai yra Germanų mašinų sistema ir tai pat init saugojimas dėl to ten viskas sena buvo dėl to mes su figu padarėm nauja iš seno modo perkelem mapp darbus į nauja o nauja mes naudojom turbūt better-life modefikacija kuria figas redagavo pasidarė savo role.lt projektui gm bet taip jam ir nepavyko atidaryti jo tada jis man jį pasiūlė aš sutikau ir nuo tos role gavosi esfg.lt ir mes jokios modefikacijos nepirkom.

Redaguota , nario raketa

ah.thumb.jpg.9f447f580a722c01644eb31d0698d9ca.jpg

Projektas laukia jūsų http://eSFG.LT

Tai kaip visi savininkai sugeba bent karta prisijungti į foruma? Juk anksčiau buvo dar paleistas forumas, kiek yra tekę su Kęstu kalbėti, tai sakė jog visiškai nieko nemoki. Ir šiaip įdomus žmogus esi, pradėjai dėti visur ant mano post'u -rep, ir bloga atsiliepimą iš oro parašei, nu aš suprantu, bet paskutinis avinas esi, kad užblokavai, nes bijai. Bet nieko, ateisiu pas Tave per start'a pasijuokti, kad surinkot ~10 žmoniu.

Kur ant ko aš tave užblokavau ?

Trumpai ir aiškiai. eSFG - OLD BUT GOLD. Nauji savininkai jam perversmo į teigiamą pusę tikrai nepadarys.

Puikiai pamenu sfg.av laikus, tais laikais SA:MP'as buvo ganėtinai populiarus ir buvo įdomu žaisti, viskas buvo kokybiška, solidu. Išties šaunūs laikai. Be pirminių eSFG įkūrėjų, iš eSFG kaip ir sakė, liko tik pavadinimas. Oldschoolas. Legenda. :taika:

YouTube Channel

9Irp3sZ.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3414 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...